Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem - Zmiana Osobistych Danych
board.issonline.pl > Issonline.pl > Strona oraz Forum
Teco
Ja mam problem chce zmienić dane i za każdym razem mam błąd chce zmienić parę rzeczy a nie mogę...dlaczego:(??
matthew
Cytat(Teco @ Apr 15 2007, 13:03:21) [snapback]139466[/snapback]
Ja mam problem chce zmienić dane i za każdym razem mam błąd chce zmienić parę rzeczy a nie mogę...dlaczego:(??

ja mam to samo. siano, chyba powinienes cos z tym zrobic, bo już kilkanascie osob sie
o to pyta,
pozdrawiam
Teco
Cytat(matthew @ Apr 15 2007, 13:12:20) [snapback]139472[/snapback]
ja mam to samo. siano, chyba powinienes cos z tym zrobic, bo już kilkanascie osob sie
o to pyta,
pozdrawiam

No fakt czyli sam nie jestem:) no bo cos faktycznie jest nie tak:(
matthew
kazdy, kto ma podobny problem, niech sie tutaj wpisze,
wtedy moze problem ktos naprawi wink.gif
Teco
Cytat(matthew @ Apr 15 2007, 13:28:31) [snapback]139479[/snapback]
kazdy, kto ma podobny problem, niech sie tutaj wpisze,
wtedy moze problem ktos naprawi wink.gif

A adminów to nie rusza zróbcie coś z tym tak samo jak pisze się Newsy panel jest zablokowany.
Chyba od tego jesteście aby zadziałać!?
snake
Musicie się przyzwyczaić do tego że z redakcji praktycznie to tylko parę osób, niekoniecznie tych co rozwiążą Wasz problem, odwiedza to forum, wiem że to smutne ale tak jest.
Czarny
Ja też mam ten problem tongue.gif
siano
Jutro postaram sie to naprawic. Prosilbym jednoczesnie o jakies screeny i szczegolowe opisy problemu.
hajtas
no u mnie też lipa i tyle nie ma co tu opisywać każdy ma tak samo... Pozdrówka Siano i cała reszta biggrin.gif
matthew
Siano, link ze screen'em KLIK
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.