Cytat(olo @ Aug 10 2007, 13:43:33) [snapback]172616[/snapback]
mnie ostatnio nie chcial sie otworzyc mecz Zaglebie - Widzew, nie wiem czemu.. Jak wlaczalem to wygladalo to tak, jakby tego meczu wogole nie bylo...

a tak to ciagle wszystko idzie tak jak powinno... Acha, i ktos pisal chyba ze idzie tylko na internet explorer... A wlasnie ze nie bo ja na Mozilli tez ogladalem

Ten kto puszcza pierwotny sygnał, miał jakieś problemy z nadawaniem. Już teraz mecze powinny chodzić bez zarzutu. Jeśli chodzi o Mozillę, to nie wiem jak teraz, ale wcześniej nie dało się oglądać przez stronę. Bo Sopcast jest programem pozwalającym oglądać mecze:
1. w okienku programu
2. w Media Playerze (przenosi sygnał z programu - czyli program musi być włączony)
3. na stronie internetowej (i taka możliwość jest na stronie watchsport'u - więcej informacji na Soccer Live) i tutaj da/dało się oglądać tylko przez IE. Sopcast nie wykrywa/ł wtyczki do oglądania przez stronkę w Mozilli.
Co do oglądania, to żeby sobie i przede wszystkim innym nie robić kłopotów - należy mieć łącze przynajmniej 512 kb/s i 128 kb/s upload - prędkość można sprawdzić na choćby www.speedtest.pl .
Dawniej zdarzało się, że niestety sporo 'dzieci Neo' z łączami 128 kb/s próbowało oglądać mecze (bo oni też chcą) i mecze strasznie się cięły. Teraz już jest na szczęście lepiej.
Pozdrawiam