Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Orange Ekstraklasa Na żywo!
board.issonline.pl > Inne > Piłka nożna
olo
Nie mam C+, a ze bardzo lubie OE to zacząłem szukać w necie jakiś transmicji, ale nie wierzylem ze cos takiego bedzie... ale jednak biggrin.gif

dla wszystkich zainteresowanych daje stronke, proponuje sie zapoznac co i jak i ogladac oe za free rolleyes.gif
tym co nie maja canalu, mam nadzieje ze pomoglem...

wlasnie, bym zapomnial o najwazniejszym... biggrin.gif
stronka: http://www.soccer-live.kk.e-wro.pl/

pozdrawiam wink.gif
ARASS
Nie tylko OE transmitują , praktycznie wszystkie ligi świata . Oglądałem kiedys z nudow lige Azerbejdżanu biggrin.gif Ale nie wszystkie mecze OE pokazuja i nie zawsze niestety ... I poleciłbym to tym ktorych lacze jest na przyzwoitym poziomie biggrin.gif
artysta germanista
olo ja tez juz to oglądam nie trza na C+ kaski wydawac a uwielbiam nasza rodzimą ligę.OOO zapomnialem cie do znajomych dac biggrin.gif w kocu gadamy czasem na gg
Liedson +10
troche stare to.. juz z pol roku ogladam na tym
Ricardo
A są dobrej jakości mecze OE?
Mooner
No jakości niczym z TV się nie spodziewaj, jedyne kłopoty mogą być z płynnością transmisji, zależy od łącza. Mi osobiście najlepiej śmiga na SopCaście.. Pozdro.. ;]
danielos92
Ale extra dzisiaj Zagłębie- Wisła WIELKIE WIELKIE WIELKIE ZAGŁĘBIE!!!!!!!!!!

Namyk
Jesttttttttttttttt Wisła wygrała 0-1 po pieknym meczu bramke sztrzelil brozek !!!!!!!!!!!!! rolleyes.gif
InOx
Kiedy Zaglebie było wielkie bo nie pamietam takich czasow biggrin.gif
Brawo Wisla cool.gif Zaglebie nic nie pokazalo laugh.gif
danielos92
trzeba przyznac ze Wisla byla lepsza potwierdzam. ale Zagłębie rowniez mailo ladne akcje tylko nie umieli je wykorzystac...... ale mysle ze Zaglebie wygra za Steauą. Mysle ze i Wy też byscie chcieli???? wiem ze kibice wisly legii slaska nie chca ale mysle ze bedziecie z nami !!! Pozdro
artysta germanista
zapraszam do rejstrowania się na www.watchsportonline.info i oglądania meczy Orange Ekstraklasy-uwaga mecze na tej stronie działają na INTERNET EXPLORER

Cytat
Jesttttttttttttttt Wisła wygrała 0-1 po pieknym meczu bramke sztrzelil brozek !!!!!!!!!!!!! rolleyes.gif

Cytat
Kiedy Zaglebie było wielkie bo nie pamietam takich czasow biggrin.gif
Brawo Wisla cool.gif Zaglebie nic nie pokazalo laugh.gif

Cytat
trzeba przyznac ze Wisla byla lepsza potwierdzam. ale Zagłębie rowniez mailo ladne akcje tylko nie umieli je wykorzystac...... ale mysle ze Zaglebie wygra za Steauą. Mysle ze i Wy też byscie chcieli???? wiem ze kibice wisly legii slaska nie chca ale mysle ze bedziecie z nami !!! Pozdro

Chłopaki STOP OFFTOPOWI

Są jakieś działy o piłce a w tym temacie piszcie tutaj o jakiś problemach z odtwarzaniem meczy przez kompa
InOx
Jak jestes adminem to przekieruj posty do innego tematu laugh.gif
Mortin
Cytat(InOx @ Aug 6 2007, 12:23:01) [snapback]171206[/snapback]
Jak jestes adminem to przekieruj posty do innego tematu laugh.gif

+10 % za offtop...
kazdy jeden post nie zwiazany z tematem bedzie karany procentami
pozdrawiam
olo
mnie ostatnio nie chcial sie otworzyc mecz Zaglebie - Widzew, nie wiem czemu.. Jak wlaczalem to wygladalo to tak, jakby tego meczu wogole nie bylo... tongue.gif a tak to ciagle wszystko idzie tak jak powinno... Acha, i ktos pisal chyba ze idzie tylko na internet explorer... A wlasnie ze nie bo ja na Mozilli tez ogladalem wink.gif
eye63
Cytat(olo @ Aug 10 2007, 13:43:33) [snapback]172616[/snapback]
mnie ostatnio nie chcial sie otworzyc mecz Zaglebie - Widzew, nie wiem czemu.. Jak wlaczalem to wygladalo to tak, jakby tego meczu wogole nie bylo... tongue.gif a tak to ciagle wszystko idzie tak jak powinno... Acha, i ktos pisal chyba ze idzie tylko na internet explorer... A wlasnie ze nie bo ja na Mozilli tez ogladalem wink.gif

Ten kto puszcza pierwotny sygnał, miał jakieś problemy z nadawaniem. Już teraz mecze powinny chodzić bez zarzutu. Jeśli chodzi o Mozillę, to nie wiem jak teraz, ale wcześniej nie dało się oglądać przez stronę. Bo Sopcast jest programem pozwalającym oglądać mecze:
1. w okienku programu
2. w Media Playerze (przenosi sygnał z programu - czyli program musi być włączony)
3. na stronie internetowej (i taka możliwość jest na stronie watchsport'u - więcej informacji na Soccer Live) i tutaj da/dało się oglądać tylko przez IE. Sopcast nie wykrywa/ł wtyczki do oglądania przez stronkę w Mozilli.

Co do oglądania, to żeby sobie i przede wszystkim innym nie robić kłopotów - należy mieć łącze przynajmniej 512 kb/s i 128 kb/s upload - prędkość można sprawdzić na choćby www.speedtest.pl .
Dawniej zdarzało się, że niestety sporo 'dzieci Neo' z łączami 128 kb/s próbowało oglądać mecze (bo oni też chcą) i mecze strasznie się cięły. Teraz już jest na szczęście lepiej.
Pozdrawiam
ARASS
Cytat(olo @ Aug 10 2007, 13:43:33) [snapback]172616[/snapback]

Na stronie pisalo ze transmisja nie pewna , ja zalapalem sie na pierwsze 15 minut ale pozniej serwer byl przeciazony i byla wielka chujnia ;/ sopcast wogole nie laczyl sie z serwerem do konca meczu. Zreszta pierwsza kolejka wogole chyba nie dzialala , natomiast ostatnio wszystko bylo w porzadku zwlaszcza mecz Korona - Lech byl dobrej jakosci wink.gif
Mooner
Co znaczy w sopcaście: The channell is offline?
T-Mac
lol nie wiedzialem ze ktos sie trafi z takim pytaniem ;D
ze kanal jest wylaczony
bilak
ja tez ogladam mecze w sopcascie ale nie dlugo kupuje c+ lub n bo taka jakosc to lipa
Mooner
Cytat(T-Mac @ Aug 11 2007, 15:05:56) [snapback]172998[/snapback]
lol nie wiedzialem ze ktos sie trafi z takim pytaniem ;D
ze kanal jest wylaczony

A czemu jest wyłączony? Czasem chce włączyc na sopcaście sobie mecz i pierwszy kanał oflinne.. drugi oflinne.. trzeci ofline.. dopiero 4 z jakmiś chińskim komentarzem działa... ;/
ARASS
Cytat(Mooner @ Aug 11 2007, 16:15:08) [snapback]173020[/snapback]
A czemu jest wyłączony? Czasem chce włączyc na sopcaście sobie mecz i pierwszy kanał oflinne.. drugi oflinne.. trzeci ofline.. dopiero 4 z jakmiś chińskim komentarzem działa... ;/

Jest wyłączony dlatego że ktos zapomni go zapodac lub zmieni sie id kanalu i SopCast nie wychwyci nowego wink.gif Wczorajszy meczyk Wisły z Koroną nieźle śmigał , fajny mecz tak poza tym , szkoda pieknej nie uznanej bramki Świerszcza gdyz jedna bramka Koronie sie nalezala . Najlepsza byla wypowiedz Świra w przerwie meczu biggrin.gif

P.S.

MÓJ 100 POST biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.