Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Statsy Zawodników,
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Rossinho
Siema!

Postanowiłem założyć ten temat, ponieważ niektórzy z nas chcą mieć w swoim OF'ie zawodnika, którego nie ma w option file'u danego nam przez KONAMI. Na samym początku chciałbym się zapytać o młodą gwiazdę reprezentacji Holandii i PSV - Dirka Marcellisa. Jeżeli ktoś posiada jego statsy i fizyczność, albo wie skąd można je wziąć - niech pisze.

Pozdro!
Orange_91
Cytat(Rossinho @ Apr 12 2007, 13:29:55) [snapback]138675[/snapback]
Siema!

Postanowi?em za?o?y? ten temat, poniewa? niektórzy z nas chc? mie? w swoim OF'ie zawodnika, którego nie ma w option file'u danego nam przez KONAMI. Na samym pocz?tku chcia?bym si? zapyta? o m?od? gwiazd? reprezentacji Holandii i PSV - Dirka Marcellisa. Je?eli kto? posiada jego statsy i fizyczno??, albo wie sk?d mo?na je wzi?? - niech pisze.

Pozdro!

Mozesz przeliczyc staty z FM do PES za pomoca tego programu http://www.sendspace.com/file/orocmj
Rossinho
Dzięki bardzo za pomoc, ale ja nie mam FM huh.gif . Jakbym miał to nie małbym takiego problemu unsure.gif
Rossinho
Jak ktoś ma FM i PES'a to proszę o przeliczenie statsów Csaby Fehera i w/w zawodnika tongue.gif
Damianero
co to jest FM?
rk122
Fifa Manager
krolu
Cytat(rk122 @ Apr 18 2007, 15:39:53) [snapback]140138[/snapback]
Fifa Manager

chyba Football Manager wink.gif
Rossinho
Jak ktoś może to niech pomoże!!! Będę bardzo wdzięczny!
Realny_Karol
Wystarczy, że sciagniesz sobie demo FM i masz wsio wink.gif

Młodzika nie mam.
Rossinho
Dzięki!!!
Zawodnik ten gra jeszcze na pozycji Def. pomocnik prawy, ale na PES6 nie ma takiej smile.gif W sumie to może grać prawie na wszystkich pozycjach poza ofensywą, ale prawa obrona to jego pozycja smile.gif
Rossinho
Dzięki! Masz FM?
Mam, ale męczące jest przerabianie statsów z FM na PES więc jeśli o to chodzi, to nie bardzo mam ochotę.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.