Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By M-pac
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
M-Pac
Witam wszystkich gorąco biggrin.gif Postanowiłem zabrac sie za robienie twarzy.Jestem w tym słaby iwec jak cos nie tak to mowic wink.gif Pierwszy face:Valeri Bojinov.Mam nadzieje ze nie jest az taki zly tongue.gif Pozdro all!!
Damian.
Daj fotke
M-Pac
Cytat(Damianinho @ Apr 10 2007, 13:01:43) [snapback]138076[/snapback]
Daj fotke

A nie ma?
Hojrak Red Devil
Czy to jest robione w edit mode?
norek
Cytat(M-Pac @ Apr 10 2007, 12:58:05) [snapback]138072[/snapback]
Witam wszystkich gorąco biggrin.gif Postanowiłem zabrac sie za robienie twarzy.Jestem w tym słaby iwec jak cos nie tak to mowic wink.gif Pierwszy face:Valeri Bojinov.Mam nadzieje ze nie jest az taki zly tongue.gif Pozdro all!!

Przeciez to morda z editmode...kazdy tam potrafi robic face'y. Bojinov jest super odwzorowany na stronie www.pesfaces.tk. Jak juz robisz mordki z editmode to odrazu dawaj ustawienia wszystkich elementow twarzy, byc moze ktos sobie wklepie do pesa.
M-Pac
Cytat(Hojrak Red Devil @ Apr 10 2007, 13:05:21) [snapback]138080[/snapback]
Czy to jest robione w edit mode?

Z jakimś modem?Bo ja tam robiłem normalnie w edycji huh.gif
M-Pac
Cytat(norek @ Apr 10 2007, 13:06:22) [snapback]138081[/snapback]
Przeciez to morda z editmode...kazdy tam potrafi robic face'y. Bojinov jest super odwzorowany na stronie www.pesfaces.tk. Jak juz robisz mordki z editmode to odrazu dawaj ustawienia wszystkich elementow twarzy, byc moze ktos sobie wklepie do pesa.

Aha sory robilem tą twarz z forki z gazety,ale dam ustawienia:)
olo
normalne facy, jakie robia facemarkerzy robi sie za pomoca photoshopa, oedita i raczej kazdy wgrywa takie za pomoca tyuch programow a nie z edita huh.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.