Darekk89
Apr 9 2007, 12:54
Nie wiedziałem gdzie umieścić ten temat więc wklepałem go tutaj.
Jak każdy z was wie nasi facemakerzy bardzo ładnie robią mordki do PES-a 6.
Postanowiłem wpaść na pomysł, aby ktoś zaangażowany w tworzenie mordek postanowił dać do wiadomości administratorom strony http://pesfaces.co.uk/ to, by zamieścili na swojej stronie polską Orange Ekstraklasę. Czy zgadzacie się z tym pomysłem i czy chcielibyście by twarze naszych graczy znalazły się na tej stronce ??
Piszcie co o tym myślicie i niech ktoś z facemackingu da znać czy może uzgodnić coś z adminami tej stronki.
Polska liga stała by się bardziej popularna i kto wie, może zagraniczni gracze ściągali by twarze sami działali w tym temacie. Czekam na rozsądne odpowiedzi !!!
heh wiadomo

Każdy chce zagrać taką niepowtarzalną ligą jak Polska z choć trochę podobnymi facjatami
Tyle Gwiazd mamy ;D

ło aż miło ;P
Było by fajnie ale pewnie się nie zgodzą. Choć mordek jest sporo.
Lepiej zorganizować osobną stronę w stylu pesfaces, na której byłyby posegregowane twarze z OE. Bodajże Timak już o tym wspominał ale jakoś brakło chętnych do realizacji pomysłu.
zgadzam się z Kostkiem, najlepiej jakby otworzyć stronę typu pesfaces, tylko polską. więkrzy zbiór twarzy i wogole;)
Boban ale kto by się tym zajmował... Bo ja mogę załozyc strone tylko zabardzo sie na twarzach nie znam (nie umiem robić)
Darekk89
Apr 10 2007, 06:18
Słuchajcie to też świetny pomysł !!! najlepiej jak ktoś by mógł zrobić stronę w php. Bo ja bym zrobił, ale tylko na html się znam, więc nic tak świetnego nie zrobię. Możemy zacząć coś kombinować, potrzebny będzie też większy serwer, w końcu twarze troszkę zajmują.
Cytat(matej @ Apr 9 2007, 17:01:59) [snapback]137826[/snapback]
Boban ale kto by się tym zajmował... Bo ja mogę załozyc strone tylko zabardzo sie na twarzach nie znam (nie umiem robić)
nie chodzi mi o to by ktoś robił twarze, tylko zrobił strone taka jak pesfaces.
podział na ligi i na zespoły. download kazdej twarzy.
Cytat(kostek @ Apr 9 2007, 15:39:32) [snapback]137779[/snapback]
Lepiej zorganizować osobną stronę w stylu pesfaces, na której byłyby posegregowane twarze z OE. Bodajże Timak już o tym wspominał ale jakoś brakło chętnych do realizacji pomysłu.
Projekt juz od pewnego czasu zagoscil w planach ISSOnline ale poki co trwaja prace nad innymi wczesniej zaczetymi projektami. Dlatego chcialem tylko poinformowac ze zdolnosc polskich facemakerow zostala dostrzezona i napewno nie zostanie pominieta w dalszych planach serwisu www.issonline.pl.
Damian.
Apr 10 2007, 08:49
B.dobry pomysł. Wkońcu niebyło by tam takich pokemonów jak niektóre twarze na pesfaces
Bartezz
Apr 10 2007, 10:17
Ja robie stronke cos w podobie .
Tylko musze jescze ją dokonczyc.
www.peswe.yoyo.pl
niewiem jak dac grafike do opisu np. Orange , Lique 1.
Ale moze sobie poradze.
to ni jest zły pomysł, żeby zrobić "konmkurencyjną" stronę do pesfasces.uk. Duzo zajebistych moedek jest pomijanych na tamtej stronie , a patrzac na niektore pyski to woła o pomste do nieba...
Nie wiem czy sa tez takie osoby na tym forum, ale np: ja zbieram od baardzo dawna facjatki do folderu no i uzbierała mi się taka moja mała "skarbnica twarzy"...twarzyczki oczywiście najlepsze, więc przy uzupełnianiu zbiorów moge pomóc
elo
Voytec
Apr 10 2007, 13:30
Po co się pakować na pesfaces.co.uk?
Napewno szanowni admini wyżej wymienionej strony twarze będ? dodawać jedną twarz na miesiąc więc po co te całe ceregielie?
Lepszym pomysłem jest wykonanie własnej strony i nie być na "łasce" tamtejszych adminów.
Darekk89
Apr 10 2007, 13:35
Bartezz ta twoja stronka całkiem niezła, tylko przydało by się więcej elementów graficznych np: Wybór Ligi, Zespołu, - jako zdjęcie (emblematy). Jak chcesz to mogę ci trochę pomóc w tworzeniu tej stronki !!
Bartezz
Apr 11 2007, 13:31
własnie w tym jest mały problem.
ale jakos sobie moze poradzę.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.