Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Dzieki Za Wszystko ;]
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Liga WE2002 online > Liga ISSONLINE
Bushmen
Witam, z o tej decyzji myslalem juz od dobrych dwoch miesiecy, postanowilem zrezgnowac z gry w We2k2. Od pewnego czasu przestalem z tej gry czerpac przyjemnosc. Takze zmusiala mnie to do tej decyzji niezdrowa sytuacja na polskiej'scenie'. Moim zdaniem niektore osoby zapomnialy, ze to jest tylko gra, a nie cale swoje zycie..
Chcialbym szczegolnie podziekowac wszystkim ligowiczom, redakcji IO oraz kanalowi #polevo, ktory zawsze potrafil poprawic mi humor smile.gif. Pozdrawiam
siano
Bywaj smile.gif
Dziekujemy za uczestnictwo w lidze. Pamietaj, ze #polevo jest zawsze dla Ciebie otwarty, opolska dziwko tongue.gif
Gallus
Żegnaj, dobrze sie z Tobą grało, byłes dobrym graczem, no cóż zaznacze byłeś bo juz z tym skończyłeś

pozdRo
Przemo
ehhh nich Cie szlag!! powiedzialem Ci o tym pomysle i myslalem ze poczekasz na mnie a tu pierwszy sie wychyliles:p
no nic szkoda dzieki za gre i za fartowne remisy w 90 minutach ze mna tongue.gif moj najwiekszy poplecznik odchodzi.. ehh wszystko sie psuje od zeszlego sezonu.. trzeba bedzie sie zastanowic powaznie...
kemocik
ehhh, szkoda
Coraz mniej graczy na wysokim poziomie :/
A że całkiem z IO nie rezygnujesz (chyba) to graj se w tego *** pesa ;P
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.