Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kits By Tlen ?
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
Stron: 1, 2
Tlen
Dzisiaj dopadło mnie coś, żeby zrobić strój... No i zrobiłem... mój pierwszy HD i mój pierwszy własny template, dlatego proszę o wyrozumiałość

IPB Image

Getry są do wymiany.. może dzisiaj się z nimi jeszcze pobawię... Możliwe, że w stroju są niedoróbki dlatego liczę, że znawcy powiedzą mi jak się z nimi uporać smile.gif

Pozdrawiam smile.gif

PS. Strój oczywiście jeszcze niedokończony w pełni... to tylko taki preview wink.gif
p@blo
Jak na pierwszy to nawet moze byc
chatek
Jak na pierwszy strój to bardzo dobry. Tak 3 maj pozdro
Tlen
Ale piszcie co poprawić może, żeby wyglądał jako tako smile.gif
Smoku12
daj znaczki puma na ramieniach smile.gif
Tlen
No właśnie mam pytanie ... czy to co zostawiłem puste na ramionach to są długie rękawy??? Totalnie nie wiem jak się za nie wziąć... może mi ktoś pomoże smile.gif

IPB Image

tak wygląda w grze...

i mam jeszcze prośbę odnośnie kołnierzyków... jeżeli jest jakiś specjalista, który byłby mi w stanie to wytłumaczyć wink.gif tzn. jak zrobić jakieś fajne kształty itp itd

pozdro
kroczek
Zrób bramkarski Lecha,ten złoty bo stroje wychodza Ci zajebuscie biggrin.gif
kostek
Jak na pierwszy raz to całkiem niezły ten kits.
the-bhoys
No nieźle jak na pierwszy kits wink.gif Tak 3maj
Flisak
Jeżeli templart był twój to strój jest zaje...sty!! Naprawdę fajnie to ci wyszło
Tlen
Mój smile.gif Cały zrobiłem od początku smile.gif Jak wam się podoba to postaram się zrobić jeszcze jakieś inne alternativy drużyn z OE... jakieś propozycje wink.gif??

PS. Niestety nie będą się ukazywały regularnie z uwagi na to, że ostatnio mam mało czasu :/

Pozdrawiam wink.gif
the-bhoys
Wiadomo, święta i w ogóle sad.gif Może wykonasz strój Groclinu albo Arki Gdynia?
Tlen
To nie przez święta smile.gif Spróbuję zrobić Arkę ...
kroczek
A po co komu Arka lepiej zrób strój Widzewa.Pozdrawiam. biggrin.gif
Mógłbyś zrobić jeszcze template Lecha w kolorach:złoty lub bialy i cały niebieski.Chyba pokolrowanie zajmuje mniej czasu niz robienie nowego stroju,a myśle że wielu fanów Lecha (i nie tylko) bardzo by sie ucieszylo.
seen
Ja mysle ze moglbys sprobowac zrobic kits Lechii Gdansk HD, napewno by sie przydal do patcha biggrin.gif
olo
popieram kroczka, widzewek by sie przydal wink.gif
lech nawet, ale powiem szczerze ze jeszcze sie na kitsam nie znam dobrze wink.gif
wiec nie bierz tego do serca biggrin.gif biggrin.gif

PS> fajne wloski reissa biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Tlen
Seen ... kits Lechii biggrin.gif hmmm .... kurcze ciężko będzie z powodu moich klubowych przekonań tongue.gif a poza tym narazie chcę robić alternativy, które są łatwiejsze do wykonania z takiego powodu, że wymyślasz je sam...
Tlen
Sorry, że post pod postem ale dorzucam dwa stroje... i proszę jakiegoś kitsmakera o pomoc przy kołnierzyku sad.gif bo totalnie nie wiem jak się za to wziąć ;/

IPB Image

IPB Image

IPB Image

sami oceńcie... i ten kołnierz.... ;( Chciałbym zrobić taki jak w strojach Lecha był w poprzedniej rundzie ... Torin chyba taki zrobił
Jeżeli ktoś jest w stanie pomóc to .... smile.gif
kroczek
Nooo kitsy zajebiste,zrób jeszcze cały niebieski i bedzie cały komplet.
Tlen
IPB Image
Proszę bardzo...
Pracuję nad Arką w tej chwili... Jeżeli ktoś by mi podesłał dobrą fotkę ze sponsorami... bo nie bardzo wiem kto sponsoruje Areczkę smile.gif
kroczek
Strój pierwsza klasa,a głównym sponsorem Arki jest Prokom.
A na tym templacie mógłbys zrobiś stroj Widzewa.
Tlen
Jeszcze chyba z getrami si? pobawi? smile.gif

Ponawiam swoj? pro?b? o pomoc przy ko?nierzyku :/ Nie wiem jak si? za to wzi?? totalnie :////
napiszcie jak wam si? template podoba

P.S. i sorry, ?e jeszcze nie ma wszystkich sponsorów biggrin.gif ale na stroju Arki jest ich baaardzo du?o biggrin.gif
norek
Cytat(Tlen @ Apr 11 2007, 00:24:14) [snapback]138339[/snapback]
Jeszcze chyba z getrami si? pobawi? smile.gif

Ponawiam swoj? pro?b? o pomoc przy ko?nierzyku :/ Nie wiem jak si? za to wzi?? totalnie :////
napiszcie jak wam si? template podoba

P.S. i sorry, ?e jeszcze nie ma wszystkich sponsorów biggrin.gif ale na stroju Arki jest ich baaardzo du?o biggrin.gif

Template wyglada bardzo ladnie jednakze wszystkie efekty zastosowane na szyciach plus te na logach wygladaja zle. Musisz w stylach pokombinowac z cieniem oraz obwodka i powinno byc lepiej.
zembi
Koszulka bardzo ładna.
kroczek
A co ze strojami Widzewa na templacie tych Lecha?
reS
Bardzo ładne stroje. Fajnie, że robisz w HD. pzdr
Tlen
Przyjdzie i czas na widzew smile.gif

@Norek.. może rzeczywiście trochę ciemne wychodzą te szycia :/ pokombinuję
kroczek
W niebieskim stroju Lecha i w tym Arki wewnętrzne nogawki spodenek sa białe.Popraw to a bedzie dużo lepiej.
Tlen
whoops smile.gif rzeczywi?cie... najmocniej przepraszam sad.gif

update Lecha

Arka b?dzie jak b?dzie smile.gif narazie nie mam czasu...
baski18
Jeśli uważasz, że to są stroje Lecha to radze zajrzeć jeszcze raz do galerii na stronie oficjalnej Lecha Poznań... Co to są za siatki pod rękawami i na spodenkach, tam nie ma żadnych siateczek tylko ostra biel, a nie jakis szary kolor. Pozatym pod oraz nad logiem Remes nie ma także siateczki, ale to pewnie zrobiłeś dla zabawy (mam nadzieje), na spodenkach nie ma Kolejowego Herbu. Po za tym co to za znak wodny z tyłu 85 lat tradycji ?? tam są nazwiska.

Pozdro
Tlen
wiem jak wyglądają stroje Lecha... i chyba napisałem, że to zmyślony template jest... a chociaż napisz jak się podoba template
baski18
Template fajny, ale po co robić stroje których tak na prawde nie ma ??

Pozdro
Tlen
dla zabawy jak to sam napisałeś... a po drugie to te nowe stroje pumy są IMO do chrzanu...
baski18
Ale w takich grają smile.gif Nic na to nie poradzimy.

Pozdro
kroczek
Cytat(Tlen @ Apr 12 2007, 21:30:18) [snapback]138855[/snapback]
whoops smile.gif rzeczywi?cie... najmocniej przepraszam sad.gif

update Lecha
Arka b?dzie jak b?dzie smile.gif narazie nie mam czasu...

No teraz jest good biggrin.gif
seen
Bardzo fajny kits biggrin.gif podoba mi sie biggrin.gif
Tlen
Mogę dostać dobre fotki tego stroju Lechii?? to może się z nim pobawię trochę...

Pozdrawiam
matthew
kits całkiem niezly, brawo wink.gif
coraz lepiej!
MaTi10
Tlen moze zrobiłbyś stroje V ligowej Drawy Drawsko Pomorskie????????????????????????????????????????
Tlen
eeee... nie?? smile.gif
seen
Cytat(Madrista100 @ Apr 16 2007, 13:32:17) [snapback]139725[/snapback]
Tlen moze zrobiłbyś stroje V ligowej Drawy Drawsko Pomorskie????????????????????????????????????????

A po co komu kits tego klubu blink.gif ?? przeciez nikt i tak oprocz Ciebie nie bedzie nim grał biggrin.gif Tlen lepiej zrób kits jakiegos ligowca, np. LEchii lub Śląska biggrin.gif
Tlen
prosiłem o fotki i nie dostałem smile.gif
seen
Cytat(Tlen @ Apr 16 2007, 17:48:44) [snapback]139784[/snapback]
prosiłem o fotki i nie dostałem smile.gif

Chcesz fotki Lechii albo Ślaska?? Jak znajde to Ci zaraz wrzuce biggrin.gif tylko poszukam
kroczek
Cytat(seen @ Apr 18 2007, 14:07:52) [snapback]140083[/snapback]

Ten pierwszy strój jest nieaktualny laugh.gif
seen
Cytat(kroczek @ Apr 21 2007, 07:51:42) [snapback]140625[/snapback]
Ten pierwszy strój jest nieaktualny laugh.gif

To zapodaj zdjecie najnowszego laugh.gif
kroczek
Cytat(seen @ Apr 21 2007, 20:21:38) [snapback]140784[/snapback]
To zapodaj zdjecie najnowszego laugh.gif

Aktualny jest ten drugi,ale nie wiem jaki jest strój rezerwowy,postaram sie poszukać. laugh.gif
Tlen

Ktoś prosił o Widzew ... sorka, że tak późno ale ostatnio mnie trochę czas goni
kroczek
Świetny kits! laugh.gif
jestin
Cytat(Tlen @ May 5 2007, 00:09:51) [snapback]144530[/snapback]

Kto? prosi? o Widzew ... sorka, ?e tak pó?no ale ostatnio mnie troch? czas goni

Dalo rade by lecha ca?y folder .kits rewelka .pozdro
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.