Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Uefa Champions League Patch
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
szolpas
Otóż mam problem dry.gif dry.gif dry.gif Instaluje patch UEFA CL.Wszystko zrobiłem tak jak trzeba przemianowałem plik 0_text na UE_TEXT i gdy chce załączyć to mam taki komunikat: AFS File not found. dry.gif dry.gif dry.gif sad.gif

Co robić ??!!
Nakamura25
Może lepiej jak ktoś da instrukcje jak się tego patcha instaluje bo mam takie same problemy!!
szolpas
Pomoże ktoś? sad.gif
matej
To coś musiałeś źle zrrobić niestety musisz od nowa instalować gre bo gdy wyślwietla ci taki komunikat to jakbyś usunął 0_text ... Siła Wyższa miałem to samo ... I już nie istalowałem Patcha
kukson
ja tak miałem jak zamieniłem nazwe o_text albo p_text na inną spróbuj UE_text zamienić na nazwe jaką miał poprzednio plik
szolpas
Zmieniłem ale dalej nie działa sad.gif Ale tak czy inaczej dzieki za dobre chęci tongue.gif biggrin.gif
qazwsx
Kilka dni temu zrobiłem Format i ściągnąłem dziś ten patch. Instalowałem na czystej grze, według instrukcji w readme. Również mam błąd : AFS File not found. dry.gif
Zaznaczam, że ściągnąłem wersje podstawową, którą instalowałem według ww. Readme, a potem instalowałem update 2.0 i 2.5.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.