Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Obniżanie Wszystkich Statsów
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
Palerinho
IPB Image
Tak w Pesfanie wpisuję, by obniżyć statsy całej drużyny o 5. I nic. Co robię źle? Albo da sie inaczej obnizyc statsy, byle szybko?
Palerinho
Eee, nie wiecie, co zrobic, zeby przywrocic ustawienia ofa z dnia wczorajszego? Bo po dzisiejszym edytowaniu henry ma wszystkie statsy po 30 blink.gif sad.gif mad.gif
JuveR
QUOTE(Palerinho @ Apr 5 2007, 12:05:43) [snapback]136316[/snapback]

Eee, nie wiecie, co zrobic, zeby przywrocic ustawienia ofa z dnia wczorajszego? Bo po dzisiejszym edytowaniu henry ma wszystkie statsy po 30 blink.gif sad.gif mad.gif

Chyba nie da sie przywrocic, choc nie jestem pewien.
Niech sie wypowiedza eksperci biggrin.gif biggrin.gif
snok3r
QUOTE(Palerinho @ Apr 5 2007, 11:33:34) [snapback]136267[/snapback]

IPB Image
Tak w Pesfanie wpisuję, by obniżyć statsy całej drużyny o 5. I nic. Co robię źle? Albo da sie inaczej obnizyc statsy, byle szybko?

to co robiz obniza statsy nie wisle, a wszystkim druzynom oprocz wisly(ang. exclude - wylaczajac)
Palerinho
Wiem, zorientowałem się TROCHĘ zbyt późno. Wie ktoś, jak przywrócić moje stare staty, bo podwyzszenie statsów nic nie da - by obniżyć Wiśle statsy próbowałem różnych kombosów :/ Ponawiam moją prośbę: ma ktoś jakiś sposób, aby przywrócić statsy sprzed np. 24h?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.