Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Komp Się Resetuje:\
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
Nowin33
Mam problem mianowicie gdy włączam kompa to podczas ładowania się do windowsa sam się resetuje mad.gif Podejzewam ze to jakis wirus ale podczas skonczenia skanowania i ponownym uruchomieniu kompa dalej to samo.Miał ktos podobny problem?Prosił bym o pomoc...nie wiem moze antuwirus nie wykrywa tego wirusa wink.gif
lukasso
płyta głowna nawala
rozkrec blaszaka i rzuc okiem czy nie babli
a jak nie to rusz zad do informatyka
wink.gif
coley
ostatnio miałem identyczny problem ,początkowo myślałem ze to problem natury technicznej (dysk nawala czy cuś) ale na szczęście wystarczył reinstall windowsa.
może i ty tego spróbuj wink.gif
Buffon93
QUOTE(Nowin33 @ Apr 4 2007, 17:12:06) [snapback]136053[/snapback]

Mam problem mianowicie gdy włączam kompa to podczas ładowania się do windowsa sam się resetuje mad.gif Podejzewam ze to jakis wirus ale podczas skonczenia skanowania i ponownym uruchomieniu kompa dalej to samo.Miał ktos podobny problem?Prosił bym o pomoc...nie wiem moze antuwirus nie wykrywa tego wirusa wink.gif

Albo masz Wirusa:
Jeśli przed wyłączeniem Kompa wyskakuje Ci okienko, że za parę sekund Ci się Komp wyłączy masz Wirusa

Zobacz też wtyczkę zasilania: Może to być drobnostka
Mortin
tez kiedys mialem taki sam problem
wystarczyla wymiana zasilacza na mocniejszy wink.gif
Nowin33
Dzięki panowie zobacze co jest nie tak!Najpierw sprawdze czy wszystko jest ok ze sprzętem a pozniej zrobię formata. wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.