Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nowy Program Do Stadionów
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Stadiums Edit
Flisak
Wyszedł nowy program do stadionów. Niestety na stronie po angielsku. Czy mógłby mi ktoś wyjaśnić o co chodzi z tym programem?? Z pewnością każdemu się to przyda. O to link http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=6497
seen
QUOTE(Flisak @ Apr 3 2007, 18:27:06) [snapback]135833[/snapback]

Wyszedł nowy program do stadionów. Niestety na stronie po angielsku. Czy mógłby mi ktoś wyjaśnić o co chodzi z tym programem?? Z pewnością każdemu się to przyda. O to link http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=6497

JUPI!! nareszcie jest biggrin.gif Ale sie ciesze biggrin.gif
Flisak
QUOTE(seen @ Apr 4 2007, 13:43:57) [snapback]135999[/snapback]

JUPI!! nareszcie jest biggrin.gif Ale sie ciesze biggrin.gif

Fajnie, że się cieszysz, ale czy mógłbyś mi wyjaśnić, co to za super program??
seen
QUOTE(Flisak @ Apr 4 2007, 17:18:18) [snapback]136058[/snapback]

Fajnie, że się cieszysz, ale czy mógłbyś mi wyjaśnić, co to za super program??

Jesli nie robisz stadionów, to i tak nie zrozumiesz tongue.gif
Szarzan
Ja robie stadiony seen tongue.gif To program do importu stadionów ? Odpisz biggrin.gif
MAT92
Szerszeń to może uda ci się zaimportować stadiony pogoni i łęcznej ??
bobello
Z tego co wyczytałem można w nim poprawić "niedoróbki" tj. zła pozycja świateł , białe adbordy , itp.
Szarzan
Sciagnalem ten program ale nie wiem co dalej. Jak bedzie on sluzyl do importu to na pewno zaimportuje pogon i leczna.
artysta germanista
NO SZERSZEN WCISKASZ TAM IMPORT ICHYBA ZAPISUJESZ W PLIKACH CROWND NIE WIEM
Szarzan
Potrzebuje bardziej dokladny opis jak z tego korzystać...
artysta germanista
seen ci pomoze napewno napisz do niego na pw,dobrze by bylo jakbys wydal leczna no i plock
Varies.
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=8873
Macie video tutorial smile.gif .Nie ja go robilem
krolu
po co wklejałeś tego linka jezeli jest to wszystko w 1 poscie?wez jeszcze wklej to "All in one", bedziesz miał posta więcej...
Varies.
QUOTE(krolu @ Apr 5 2007, 19:03:13) [snapback]136413[/snapback]

po co wklejałeś tego linka jezeli jest to wszystko w 1 poscie?wez jeszcze wklej to "All in one", bedziesz miał posta więcej...

No ale niektórzy niewiedzą do czego to sluży laugh.gif.Więc daje linka do video tutorial'a laugh.gif .
Blender 3d:
http://download.blender.org/release/Blende....43-windows.exe
seen
Z tego co wiem to słuzy on do importowania chyba tylko stadionów z blendera. I do poprawy błedów biggrin.gif
Szarzan
QUOTE(seen @ Apr 6 2007, 20:47:49) [snapback]136846[/snapback]

Z tego co wiem to słuzy on do importowania chyba tylko stadionów z blendera. I do poprawy błedów biggrin.gif

I tak mało mi to mówi biggrin.gif
whan
Program jest banalny w obsłudze, niebanalny jest natomiast sam Blender (program podobny do rhino o znacznie większych możliwościach). Dla niezaawanoswanych userow jest on w zasadzie bezużyteczny więc odradzam na wstępie...

Sam stadium importer/exporter to tylko zewnętrzny program konwertujacy bin'y do formatu obsługiwanego przez blendera czyl sef i na odwrót. Możliwe jest także podgladnie w nim stadionow... nic poza tym.

Jest to niewatpliwe rewolucja, juz teraz program pozwala w 90% na tworzenie stadionow dokladnie ta sama technika co konami, warpjavier (dla znawców tematu znany na scenie od niepamietnych czasow) bedzie tworzyl jego kolejne wersje.

Na pierwsze stadiony tworzone nowa technika przyjdzie nam najpewniej zaczekac pare tygodni... aż txui, miguel czy tam inny stadiumaker nauczy sie jego obslugi, co jak wspomniałem łatwe nie jest tongue.gif
seen
QUOTE(whan @ Apr 6 2007, 22:42:34) [snapback]136904[/snapback]

Program jest banalny w obsłudze, niebanalny jest natomiast sam Blender (program podobny do rhino o znacznie większych możliwościach). Dla niezaawanoswanych userow jest on w zasadzie bezużyteczny więc odradzam na wstępie...

Sam stadium importer/exporter to tylko zewnętrzny program konwertujacy bin'y do formatu obsługiwanego przez blendera czyl sef i na odwrót. Możliwe jest także podgladnie w nim stadionow... nic poza tym.

Jest to niewatpliwe rewolucja, juz teraz program pozwala w 90% na tworzenie stadionow dokladnie ta sama technika co konami, warpjavier (dla znawców tematu znany na scenie od niepamietnych czasow) bedzie tworzyl jego kolejne wersje.

Na pierwsze stadiony tworzone nowa technika przyjdzie nam najpewniej zaczekac pare tygodni... aż txui, miguel czy tam inny stadiumaker nauczy sie jego obslugi, co jak wspomniałem łatwe nie jest tongue.gif

Swietnie to Whan wytłumaczyłes biggrin.gif
Varies.
QUOTE(whan @ Apr 6 2007, 22:42:34) [snapback]136904[/snapback]

a wiesz może czy da się stadion skonwertować do rhinoceros? huh.gif .Bo mam stadionik w Blenderze 3d,ale jest trudny w obsłudze sad.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.