Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Co Jest Z Tym Komentarzem
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
GregorGM
Kilka tematów niżej pisałem że mam problem z komentarzem którego nie ma. Niestety nie udało mi sie przywrócić tak jak chciałem wywaliłem wszystkie save-y i komentarz się niby pojawił, tylko że chłopy gadają straszne głupoty w 15 minucie żegnają się wynik meczu często podają niezgodny z stanem na tablicy, mecz czasem się zaczyna od w/g komentatorów jako dogrywka lub jako druga połowa, na zdobytą bramkę nie reagują. Przez jakiś czas grałem w ten sposób ale dziś postanowiłem że przeinstaluję to bo już mnie to za mocno drażniło.
Grę instalowałem 3 razy, także po czyszczeni rejestru, i jest dobrze dopóki nie wgram superpatcha, po zainstalowaniu ciągle gadają od rzeczy.
Czy ktoś zna na to lekarstwo?
elotto
spróbuj przeładować komentarz w opcjach. huh.gif
BoBaN
w ustawieniach masz częstotliwość kometarza, zmniejsz ją to powinno pomóc, przynajmniej ja tak miałem;)
GregorGM
Jak niby mam przeładować komentarz w opcjach skoro mam tylko wersję pl wgraną, a zmniejszenie komentarza częstotliwości komentarza też nic nie daje, jedynie te bzdury gadają rzadziej. Właśnie przed chwilą zacząłem drugą połowę meczu z komentarzem "zaczynamy dogrywkę z zachowaniem zasadą złotego gola"
mad.gif
kukson
Wydaje mi się, że każdy ma tak iż raz komentarz jest poprawny a raz błędny
tadzik_666
QUOTE(GregorGM @ Apr 3 2007, 17:33:28) [snapback]135818[/snapback]

Jak niby mam przeładować komentarz w opcjach skoro mam tylko wersję pl wgraną, a zmniejszenie komentarza częstotliwości komentarza też nic nie daje, jedynie te bzdury gadają rzadziej. Właśnie przed chwilą zacząłem drugą połowę meczu z komentarzem "zaczynamy dogrywkę z zachowaniem zasadą złotego gola"
mad.gif

Musisz wejśc w opcje i jeszcze raz tam załadować język polski i wszystko będzie działało.też tak miałem i mi to pomaga
GregorGM
Dzięki chłopaki. Przeładowanie języka faktycznie pomogło.

EDIT: no tak minął dzień a teraz ponownie zginął mi komentarz zupełnie :/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.