Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Plik Map
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
hoti
niewiem co robie zle ,a wiec

Mam stadion w pes 6 ktory wgralem z kitservera a dokladnie alianz arena ale nieumiem przypisac go danej druzynoie ,czyli bayernowi ,a w pliku map to ja napisalem tak

# Stadium Server map file
# --------------------------------------------------------------
# This config maps team number into its home stadium folder name
# Format: <team-num>,"<folder name>"
# Example: 45,"Maracana"

1,"(GER) Allianz Arena,Muenchen"

Niewiem czy dobrze prosze o pomoc i to samo mam z strojami np. niemam wogole w grze np. stroi portugali a wkleilem do KS GDB utworzylem folder uni i wkleilem wszystko co tzeba i mysle ze to znowu problem z map.txt a tam wpisalem

# This config maps team number into folder name
# Format: <team-num>,"<folder name>"
# Example: 21,"Russia"

19,"National\Portugal"

PROSZE O POMOC !!! bved wdzieczny

D4vID
jesli chodzi o stadion to: o ile masz pierwotnego of'a to bayern ma numer 166

166,"(GER) Allianz Arena,Muenchen"

a jesli chodzi o stroje to: byc moze niemasz wogole lub masz zly config wink.gif
hoti
stroje wkleilem GDB - Uni a w meczu ich niema moze, ale config jaki powinien byc?? czyco s bo sie troche nieorientuje??
hoti
KTO MI POMOZE
m3ron
Po pierwsze stadiony nie sa w UNI tylko w powiedzmy ...\Pro Evolution Soccer 6\kitserver\GDB\stadiums
Po drugie w map.txt mają być w cudzysłowiu DOKŁADNE nazwy folderów zawierających stadiony, a w takim folderze mają być takie rzeczy jak powiedzmy 1_day_fine, preview, info ...
Noi po trzecie tam gdzie masz stroje do wyboru to selectem wybiersz inne menu i w 4/4 masz te stadiony
Polecam też zainstalować najnowszego kitservera
olo
pewnie masz te stadiony ale nawet o tym nie wiesz...
przy wyborze kitsow przed meczem klikasz pege down albo page up asz dolecisz do stadionow i tam wybierasz sobie je klawiszami od 1 do 9.. pzdr
Aron
jamam ten sam problem z kitsami a stadionow narazie nie probowalem
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.