Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Edycja Of'a
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
BoBaN
Jak zimportować zawodników, lub zespoły z jednego OF'a do drugiego?

Razem z E9 pracujemy nad OFem, tylko nastała nas mała niemiła niespodzianka, E9 zacząl prace nad OE zanim wydałem swój update z młodzianami którzy zastąpili stare gwiazdy. Chodzi mi o to czy jest jakaś możliwość żeby z mojej wersji OF'a przenieść wszystkich zawodników do wersji OF'a E9. Słyszałem że jest możliwość importu z Ofa do Ofa ale nie wiem na czym to polega.. Proszę o pomoc, to bardzo ważne i może przyśpieszyć wydanie naszego OF'a.
JustMe1987
Otworz w pes fanie pierwszego ofa normalnie potem drugiego w open 2 of i w ostatniej zakaldce po prawej kliknij na prostokat w ktorym pisze squads a z reszta juz sobie poradzisz tak jak na obrazku biggrin.gif Mam nadzieje ze pomoglem wink.gif

IPB Image
BoBaN
Czy to napewno będzie działać jeśli w wersji E9 są stare gwiazdy np. Pele czy też Maradona, no i ci mniej znani, Laudrup itp. a u mnie Ci wszyscy są zamienieni na młode wilczki typu Kerlon, Krkic itp.
Czy nic się nie pomiesza?

Edit:

Klikajac na tą zakładke sqads zamienie wszystkich zawodników jacy są u mnie w ofie na tych co są u E9 albo odwrotnie, to w zaleznosci ktory of bedzie jako 1 tak?

Chodzi mi o to by zamienic tylko zawodników z Others, tzn tych którzy nie są w żadnym klubie tylko luzem. Da sie tak zrobić?
JustMe1987
Nie wiem nie analizowalem tego tak blink.gif Porob sobie kopie ofow i kombinuj az uzyskasz efekt. Wystarczy kliknac dwa razy na klasyka badz tam innego z shopu i zaimportowac w jego miejsce kogos z ofa nr dwa cool.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.