Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problemy
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
Lampard_8
Ja mam jeden problem. Nie włączają mi się zdjęcia na rzadnej przeglądarce np. stroje. Oto screen ,co mogę z tym zrobić ,żeby już tak nie było.
kostek
Przeinstaluj przeglądarkę, sprawdź ustawienia firewalla - może Ci blokuje obrazki.

rzadnej

Twoim największym problemem jest chyba ortografia... biggrin.gif
siano
QUOTE(Lampard_8 @ Mar 29 2007, 12:44:32) [snapback]134597[/snapback]

Ja mam jeden problem. Nie włączają mi się zdjęcia na rzadnej przeglądarce np. stroje. Oto screen ,co mogę z tym zrobić ,żeby już tak nie było.

najpewniej masz wlaczone blokowanie obrazkow w przegladarce. sprawdz w innej (FF, IE), czy sytuacja jest taka sama, jesli tak - skontaktuj sie z dostawca sieci.
Jesli nie - zmien ustawienia.
jestin
Panowie mam do was wielka prośbę gdyz mam taki problem ze jakis virus zrywa mi połoczenie w sieci skanuje kasperskim ale nic mi nie wykrywa i nie wiem jak temu zaradzic próbowałem tez innymi ale tez nic nie znalazł,moja prosba jest taka czy da sie cos zrobic zeby nie instalowac windowsa , a problem nie jest na sieci bo to sprawdziłem.Z góry dzienki za pomoc
kostek
W takich przypadkach to forum może okazać się pomocne. Wystarczy dobrze opisać i udokumentować problem a na pewno ktoś pomoże.
kostek
ryba
QUOTE(jestin @ Mar 30 2007, 17:31:00) [snapback]134922[/snapback]

Panowie mam do was wielka prośbę gdyz mam taki problem ze jakis virus zrywa mi połoczenie w sieci skanuje kasperskim ale nic mi nie wykrywa i nie wiem jak temu zaradzic próbowałem tez innymi ale tez nic nie znalazł,moja prosba jest taka czy da sie cos zrobic zeby nie instalowac windowsa , a problem nie jest na sieci bo to sprawdziłem.Z góry dzienki za pomoc

Masz neostrade...?
jestin
QUOTE(Ryba10 @ Mar 31 2007, 16:45:08) [snapback]135115[/snapback]

Masz neostrade...?

nie stałe łacze a problem jest tylko u mnie i wysłalem loga na te forum co kolega dał 2 posty wyzej i stwierdzili ze nie ma nic zwiazane z virem wiec nie wiem o co biega
BiG
QUOTE(jestin @ Mar 31 2007, 15:02:24) [snapback]135126[/snapback]

nie stałe łacze a problem jest tylko u mnie i wysłalem loga na te forum co kolega dał 2 posty wyzej i stwierdzili ze nie ma nic zwiazane z virem wiec nie wiem o co biega

Moze to po prostu być niestabilna sieć.. W szczególności jezeli jest to osiedlowe łacze..
jestin
QUOTE(B.I.G @ Mar 31 2007, 19:47:10) [snapback]135155[/snapback]

Moze to po prostu być niestabilna sieć.. W szczególności jezeli jest to osiedlowe łacze..

sprawdziłem u sasiada i u niego było wszystko ok myslałem ze to wina kasperskiego ale gdy go wyłaczyłem było to samo
OskaR
Ja mam nastepujacy maly problem, otóz nie moge robic screenów sad.gif Nie wiem w czym lezy przyczyna czy mógły ktos mi pomoc ?
Flisak
QUOTE(Oskar15 @ Apr 4 2007, 19:35:54) [snapback]136120[/snapback]

Ja mam nastepujacy maly problem, otóz nie moge robic screenów sad.gif Nie wiem w czym lezy przyczyna czy mógły ktos mi pomoc ?

Musisz nacisnąć przycisk "Print PrtScr"
Jeżeli masz na klawiaturze dodatkowe przyciski tak jak na tej http://www.media-tech.pl/products/box_big/mt138w.jpg to musisz wyłączyć te przyciski(tym nad [esc] ) i musi się wyłączyć kontrolka z prawego górnego rogu
mam nadzieję że ci pomogłem
ryba
QUOTE(Oskar15 @ Apr 4 2007, 19:35:54) [snapback]136120[/snapback]

Pobierz i zainstaluj screenhuntera wink.gif
OskaR
Pobierz i zainstaluj screenhuntera wink.gif

Dzieki , juz mi wszystko śmiga smile.gif

Musisz nacisnąć przycisk "Print PrtScr"
Jeżeli masz na klawiaturze dodatkowe przyciski tak jak na tej http://www.media-tech.pl/products/box_big/mt138w.jpg to musisz wyłączyć te przyciski(tym nad [esc] ) i musi się wyłączyć kontrolka z prawego górnego rogu
mam nadzieję że ci pomogłem

Dzieki za pomoc ,ale bede uzywal screenhuntera
olo
ja mam problem innego rodzaju.. mam chyba peknieta torebke w palcu wskazujacym... wie ktos ile to sie leczy i czy trzeba to usztywniac? unsure.gif

\B.I.G-no domysam sie ale chcialem sie zorientowac tak troche... wiem ze to raczej od przypadku zalezy, az taki glupi nie jestem wink.gif
BiG
Raczej przez komputer nikt nie potrafiłby Ci odpowiedzieć.. najlepszym wyjsciem będzie pójście do Lekarza..
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.