Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kits By Kukson
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
Stron: 1, 2
kukson
To jest mój pierwszy strój, prosze o wyrozumiałość
prewiew

final
kksm
Jak na pierwszy strój to very dobrze. blink.gif Brawa. A template twój? Kiedyś robilem kitsy for pes. Jedna porada rób na wyraźniejszych logach i elementach(herby mało widoczne i rozmazane) i lepiej je obrabiaj np z cieniem rób. Pozdrawiam i życze lepszych strojów. Może rób w HD (taka propozycja).

A zrobisz strój kksu kalisz. Wejdz na www.kakaesiacy.prv.pl tam znajdziesz materiały. biggrin.gif

kostek
Kombinuj z logami. Krycie, efekty jakieś...
Spodenki są zbyt ciemne i nie widać template - dobierz jakiś inny, jaśniejszy kolor.
kukson
Robiłem go na zwykłym template dostępnym kilka stron wcześniej tylko troche przerobionym i oczywiście pokolorowanym i tak dalej przezemnie chciał bym robić HD Ale musial bym mieć jakiś ogólny templates(jak by ktoś podrzucił bym był bardzo wdzięczny). Dzięki za ocenki i pomoc postaram się robić coraz lepsze stroje
kksm
Sorry że pytam i głupio mi trochę ale jak wstawić obrazek na forum?
P.S I jak ze strojem kksu.
kukson
wstawiłem obrazek przez cudowną stronę imageshack.us stroje postaram się zrobić jak będe w domu bo narazie pisze od kolegi
kksm
ŁAP HERB
IPB Image
LOGO NA ŚRODEK KOSZULKI
IPB Image
I SAM STRÓJ JAK MA WYGLĄDAĆ
IPB Image
ComeBack
No jak na 1 to fajnie, zgadzam sie z w/w wypoweidziami ale mysle tez , ze te paski na ramionach sie beda brzydka łaczyc wink.gif takie jest moje zdanie
POZDRAWIAM;)
kukson
Wiem właśnie nie łączą się ale to dopiero prewiew w finalnej poprawie to o czym napisaliście
kksm
I JAK z moim strojem kks podejmie się ktoś tegowyzwania. Prosze kukson pomóż.Ma nie być w HD lecz zwykłe. To jak wyrobisz się na dzisiaj.
kukson
Narazie zrobiłem final gks katowice
IPB Image
Tylko te apski na ramionach się nie łączą bo nie potrafie tego zrobić. Co do strojów kks to zaczynam je właśnie robić
kksm
To super czekam z niecierpliwością. Wyrobisz się na dzisiaj.Co?
kukson
Tylko troche mało wyraźne to zdjęcie dałeś i nie wiem czy tam jna koszulce po boku jest zielony? i jak idzie ten biały pasek? również nie wiem co na spodniach jest napisane
kksm
Zrób bez tego napisu na spodenkach ale po boku koszulki jest zielona wstawka.Dobrze widzisz.Zaczołeś jusz go robić. Prosze zrób go inni userzy będą też go oceniać względem jakości i podobieństwa.
kksm
Tak mają wyglądać szczegóły.
IPB Image
ComeBack
QUOTE(kksm @ Mar 25 2007, 11:46:46) [snapback]133714[/snapback]

Tak mają wyglądać szczegóły.
IPB Image

Niezly kits...
POZDRAWIAM;)
kukson
prewiew
IPB Image
Prosze o ocenki. I o podpowiedzi co poprawić
KKSFan
Nawet ładny. Cwicz a beda z ciebie ludzie wink.gif Pozdro
don rxf
QUOTE(kukson @ Mar 25 2007, 13:58:25) [snapback]133757[/snapback]

prewiew
IPB Image
Prosze o ocenki. I o podpowiedzi co poprawić

taki sobie ten kits, ćwicz.
kksm
WYJE.............. W KOSMOS DZIĘKI JAK NA STRÓJ KKS TO 9.5/10
A zrobisz bramkarski. Tylko góre musisz zmienić na pomarańcz żeby był GK. Nic nie mów tylko pokoloruj zamiast góre na błękit to na pomarańcz i go pokaż.
AdamSzmulki
żadna filozofia stroik na góra 10min roboty smile.gif
kukson
O to ci chodziło??
IPB Image
kksm
Tak o to dzięki. A co z herbem w wiadomości ci napisałem żeby nie był HD obrobiony gumką i 128-colour
kukson
Prosze:
IPB Image
Ps. Zaczołem robić menu kilka screenów
IPB Image
IPB Image
IPB Image
lewusek
Nawet niezłe te menusy i na pewno lepsze niz te od KONAMI tongue.gif
Pozdro smile.gif
kukson
prewiew
IPB Image
ps. i kolejny screen z menu
IPB Image
kksm
Super czekam na download.Postaraj sie zrobić te elementy w menusach na HD i jak najedzie sie na coś i są strzałki wyboru zrób jakieś fajne oprawki i efekty.Pozdro.Dzięki za wszystko.
kukson
Tylko nie wiem gdzie sie to zmienia co ma się stać po najechaniu
MYSZa7
QUOTE(kukson @ Mar 26 2007, 15:54:52) [snapback]134040[/snapback]

prewiew
IPB Image

Mało miałeś chyba roboty przy tym stroju tongue.gif
kukson
No za durzo nie było ale troche zawsze:D
ps. poprawiłem kariere
IPB Image
ComeBack
QUOTE(kukson @ Mar 26 2007, 16:17:01) [snapback]134063[/snapback]

"durzo" huh.gif jak nie napracowales sie przy kitsie to popracuj ze slownikiem...
Koszulka kiepska...mogles chociaz te paski rowne zrobic...
POZDRAWIAM:)
kukson
są równe prucz ostatniego:D co do mojego błędu zdarza się nie jestem dobry z ortografi
ComeBack
A co ten ostatni jakis gorszy?myslisz, ze tego nie widac w grze?jeszcze chyba sa krzywe te rekawy ale domyslam sie, ze to taki "Twoj styl" tongue.gif
POZDRAWIAM;)
kukson
Ostatni nie gorszy tylko że zrobiłem te poprzednie minimalnie za małe bo nie jestem jakimś cudotwurcą żeby wymierzyć idealnie. Co do rękawów to według mnie tak lepiej wyglądają
kukson
Wiem, że pisze post pod postem ale musiałem bo takto jak bym edytował nie pokazywało by jako nowy i nikt by o tym, że zrobiłem nowy strój nie wiedział i by nie ocenił negatywnie albo pozytywnie. To nie jest strój żadnej dróżyny a tylko taki co zrobiłem dla własnej prosze o opinie. Dróżyna tak żeby było śmieszniej nazywa się samoobrona
IPB Image
Menchester United prewiew
IPB Image
kksm
Super estetycznie i bardzo fajnie. Robisz postępy. Wejdź na gg o 15 bo mam dla ciebie strój samoobrony.
kukson
Gdyby ktoś miał te 2 loga bardzo bym prosił by je tu umieścił
IPB Image
IPB Image

Gks Bełchatów prewiew
IPB Image
Pelas
no całkiem fpytke ten kits....: Możesz zapodać binami do menu?
p@blo
QUOTE(kukson @ Mar 26 2007, 17:17:01) [snapback]134063[/snapback]

ps. poprawiłem kariere
IPB Image

Możesz rzucić download do tego??
kostek
BOT całkiem fajny. Próbuj nakładać jakieś efekty na loga, tak aby były bardziej wkomponowane w koszulkę. Jakieś szycia również by się przydały...
Ćwicz (;
kukson
Troche później zapodam biny do ikonek z menu a teraz prewiew 2 GKS Bełchatów poprawiłem ikonki powiedzcie czy już lepiej wygląda czy gorzej biggrin.gif
IPB Image
kroczek
Strój zajebisty, ale mógłbyś zrobić taki któey by także w 5 śmigał?????
kukson
ale nie mam 5 na kompie i nie mam template z 5 chyba, że są takie same jeśli tak to zmień model 131
kroczek
Zrób na takim jak poprzednie stroje tylko HD.
kukson
tylko, że ten co poprzedio miałem template usunołem
kroczek
No to szkoda unsure.gif
Hal
Strój Botu bardzo ładny, gratuluje wink.gif
krolu
spoko kits, ale chyba jest jeszcze nie dokonczony wink.gif
kukson
wiem ale nie mam loga 5plus i hat trick nawet wcześniej napisałem proźbę, żeby ktoś umieścił jak ma ale niestety nikt nie m:(
EbonH4wK
niceee, czekam na full set GieKSy =]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.