Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Skazany Na Śmierć(prison Break)
board.issonline.pl > Inne > Filmy & Seriale
Nowin33
Nie ma co ten serial podbił serca na całym świecie!Dla mnie jest zajebisty...Napiszcie co sądzicie o tym serialu jakie sa wasze opinie.
Wie ktos moze ile będzie wszystkich odcinków???
D4vID
Tez lubie ten serial!!! Moi kumple na przerwach w budzie przezywaja kazdy odcinek biggrin.gif (ja tez) wink.gif
A co do odcinkow to na pewno beda co najmniej 2 sezony po 22 odcinki + 2 specjalne
lukasz0
hmmm II sezonu 22 (narazie ogladlem 20) i potem jeszcze III sezon (leci juz w USA, 22odcinki)
noo super super serial smile.gif)) i ta zmiana akcji smile.gif) - ale zdecydowanie II sezon lepszy niz I tongue.gif
jestin
QUOTE(lukasz0 @ Mar 23 2007, 20:39:28) [snapback]133262[/snapback]

hmmm II sezonu 22 (narazie ogladlem 20) i potem jeszcze III sezon (leci juz w USA, 22odcinki)
noo super super serial smile.gif)) i ta zmiana akcji smile.gif) - ale zdecydowanie II sezon lepszy niz I tongue.gif

serial wypas dawno nie ogladałem cos takiego i tylko szkoda ze leci raz w tygodniu .ps zna ktos strone na której sa wszystkie odcinki ale nie formie torentu jak tak prosiłbym na podanie na pw,zeby nikt nie powiedział ze piractwo .z góry dzienki
BoBaN

Nie prawda! III sezon wychodzi w USA dopiero 29 sierpnia, czyli po ponad 5 miesięcznej przerwie po zakończeniu drugiego sezonu.

Na chwile dzisiejszą w stanach ukazało się 20 odcinkow drugiego sezonu, a kolejny 21 odc będzie w poniedzialek wieczorem.

Zgodze sie z tym ze 2 sezon lepszy niz 1;)

hmmm II sezonu 22 (narazie ogladlem 20) i potem jeszcze III sezon (leci juz w USA, 22odcinki) ...

Ale dowaliłeś, 3 sezon już leci ph34r.gif

Osobiście uważam, że pierwszy sezon był lepszy niż drugi. Przez tyle czasu nie mogą złapać więźniów, a oni prawie swobodnie podróżują przez cały kraj, i w tym wypadku słowo prawie, wielkiej różnicy nie robi.
jestin
QUOTE(BoBaN @ Mar 23 2007, 21:55:13) [snapback]133288[/snapback]

Nie prawda! III sezon wychodzi w USA dopiero 29 sierpnia, czyli po ponad 5 miesięcznej przerwie po zakończeniu drugiego sezonu.

Na chwile dzisiejszą w stanach ukazało się 20 odcinkow drugiego sezonu, a kolejny 21 odc będzie w poniedzialek wieczorem.

Zgodze sie z tym ze 2 sezon lepszy niz 1;)

na jakims forum wyczytałem ze 3 sezon jest równiez w wiezieniu czyli chłopcy tam musieli powrócić ale czy to prawda to nie wiem
sawyer
Zajebisty jest ten serial biggrin.gif . I sezon jest lepszy od II wink.gif
kukson
Po 1. III sezonu narazie nie ma i nie będzie do 29 sierpnia w ten poniedziałek mozna obejrzeć 21 odcinek II sezonu
Po 2. Prison Break to po przetłumaczeniu na polski wcale nie jest skazany na śmierć
Po 3. Prison Break zmienia nazwe na III sezon jeszce nie wiadomo jaką
Po 4. Jeśli ktoś twierdzi, że juz widział 21,22 odcinek II sezonu to niehc opowie jak taki mądro co w nim jest albo nawet streści III sezon
Po 5. Na bierząco można oglądać odcinki przez program do oglądania tv przez internet. tam na fox leci w poniedziałki w nocy(po angielsku)
Po 6. Jak ktoś chce adres strony z kat można ściągnąć wszystkie odcinki które wyszły do tej pory niech pisze na PW
ps. mi się tam bardziej I sezon podobał nie wiem czemu miał w sobie to coś
BoBaN
http://theprisonbreak.pl

forum o prisonie, tam znajdziecie wszystko co trzeba, galerie, opis postaci, download:)
kukson
na skazanynasmierc.pl są wszystkie odcinki i wszystkie informacje
na prison.pl też jest wszystko prucz downloadu
BoBaN
a pod tym linkiem co dałem są i odcinki i informacje, a także tapety i inne bajery;p
lukasz0
QUOTE(alter @ Mar 23 2007, 22:03:08) [snapback]133291[/snapback]

Ale dowaliłeś, 3 sezon już leci ph34r.gif

noo to sory <gapa> ale slyszalem ze leci, czy tam bedzie lecial tongue.gif heh... pzdr
Bo0os
film wciąga fabułą jak Lost. Skonczylem na ostatnim odcinku drugiego sezonu, chyba 20 albo 21.

Jeśli mial bym porównywac Lost do PB to oznajmil bym remis.Lost do końca drugiego sezonu byl dwa razy bardziej wkręcający niż sezon trzeci.Chyba pomysłow im brakło ;P choc odcinej 1x03 byl szokiem biggrin.gif

Zobaczymy jak dadzą sobie rade twórcy PB.Bo na ten czas film nie traci na pomysłach wink.gif

PS najlepszy odcinek PB wg mnie to 19-stka.Az m sie szkoda zrobilo tych Burrowsów tongue.gif

pozdro
Rivaldinho
Za sobą mam również kilka odcinków, jestem na bierząco i czekam na 21 odcinek smile.gifA co do same serialu to sie robi nudny i kichowaty, pierwszy sezon był kozacki ale później jakoś to wszystko zmizerniało.Ot takie dwa zdania i akcja, akcja, akcja...
Buffon93
Ja też "oglądnąłem" parę odcinków, dzisiaj następny
Czytałem trochę o tym Filmie
A tak co oglądałem to Film Powala, najpierw myślałe, że to następne badziewie ale objerzałem 1 odcinek i się już nie mogłem doczekać następnego.
Wiem co będzie w następnych paru odcinkach i trochę z następnych Sezonów ale nie będę zdradzał bo zepsuje zabawę z oglądania Serialu smile.gif
had2
Zajebisty serial i czekam na 3 sezon:)
jastrzab
Ja tam nie lubie takich bajek, z poczatku tez tym sie jarałem, pewnie bedzie sie ciagnał jak "Moda na sukces"..
Bo0os
Cytat(jastrzab @ May 10 2007, 15:05:34) [snapback]146475[/snapback]
Ja tam nie lubie takich bajek, z poczatku tez tym sie jarałem, pewnie bedzie sie ciagnał jak "Moda na sukces"..

bajki to masz na cartoon network.czlowieku, docen trud wlozony w ten film, jesli nie widzisz geniuszu tego filmu to widac masz cos z glową i koniecznie musisz sie udac do lekarza

pozdrawiam
Pelas
Bo0os radzę poczytać ci do czego służy forum.........: mianowicie do wyrażania swoich opinii a on takową wyraził a ty naskakujesz na niego jak jakiś debil..... RZALOBUL.biggrin.gif XD

Co do PB to muszę powiedzieć , że serial jest genialny i z niecierpliwością czekam na kolejne odcinki
jastrzab
Cytat(Bo0os @ May 10 2007, 15:58:14) [snapback]146483[/snapback]
bajki to masz na cartoon network.czlowieku, docen trud wlozony w ten film, jesli nie widzisz geniuszu tego filmu to widac masz cos z glową i koniecznie musisz sie udac do lekarza

pozdrawiam

geniuszu? obejzyj prawdziwy film o wiezieniu z czerwonym znaczkiem w rogu ekranu, a nie jakis amerykanski kit dla nastolatkow, ciekawi mnie czy w rzeczywistosci tez bys był taki odwazny i poradził mi wizyte u lekarza
dikhet
Cytat(jastrzab @ May 10 2007, 21:42:33) [snapback]146558[/snapback]
geniuszu? obejzyj prawdziwy film o wiezieniu z czerwonym znaczkiem w rogu ekranu, a nie jakis amerykanski kit dla nastolatkow, ciekawi mnie czy w rzeczywistosci tez bys był taki odwazny i poradził mi wizyte u lekarza

jemu nie chodzi o realnosc filmu tylko spryt i pomyslowosc tworcow ktorzy swoich bohtaterow najpierw osadzaja w sytuacjach bez wyjscia a potem ich z nich wyciagaja. rowniez napawam sie kunsztem scenariusza
Mortin
faktycznie prison break jest nakrecony w zmyslny sposob, zaciagniety od telenowel brazylijskich. a mianowicie chodzi o to, ze jest ciagla akcja i niedokonczone momenty np. pokazuja jak jeden kolo cos robi i zaraz straznik ma odkryc, ze on cos knuje i akcja raptem przenosi sie w inne miejsce i zdeka uspokaja.. po jakims czasie znowu wraca do 1 sytuacji nie dokanczajac uprzednio tej drugiej wink.gif przez to trzyma strasznie w napieciu wink.gif mimo wszystko, ze ten serial jest troszeczke 'naciagany' to co tydzien w niedziele o 20 zasiadam przed telewizorem, wlaczam polsat i ogladam skazanego na smierc i nie ma takiej sily, ktora odciagnelaby mnie od telewizora wink.gif
pozdro
lukasso
Mortin-> jeszcze sie przekonasz co znaczy "naciągany" Prison Break rolleyes.gif

P.S> Viska le Barca laugh.gif
Bo0os
Cytat(Pelas @ May 10 2007, 16:02:32) [snapback]146485[/snapback]
Bo0os radzę poczytać ci do czego służy forum.........: mianowicie do wyrażania swoich opinii a on takową wyraził a ty naskakujesz na niego jak jakiś debil..... RZALOBUL.biggrin.gif XD

Co do PB to muszę powiedzieć , że serial jest genialny i z niecierpliwością czekam na kolejne odcinki

Robisz twarze jak moja babcia skok przez płot.-To jest moja opinia.Zgodzisz sie z nią? Nie sądze, napewno napisał byś ze jestem idiotą i sie nie znam więc nie powinienem sie wypowiadac.

Forum służy do wypowiadania opinii, ale rownież ktos moze sie z tym nie zgodzić.

po twoim rzalobulu moge wywnioskowac ze chciales sie podlizac

CYA

Voytec
Spokojnie, dziewczyny. Każdy ma swoje zdanie. O gustach się nie dyskutuje, jak każdy z was wie. Serial może jedym się podobać, drugim nie. Ja należe do tych pierwszych. Osobiście uważam, że pomysł na serial jest kapitalny a wykonanie jeszcze lepsze. Bardzo lubie takie klimaty trzymające w napięciu, zagadki. I ku mojemu zdziwieniu sezon drugi troszke bardziej mi się podobał wink.gif Ale wkurzyło mnie zakończenie, bo już chce oglądać 3 sezon... .
had2
NeoDzieciaki zamknijcie sraki bo żal was słuchać.
Denisignatov
"Skazany na ¶mierж": bкdzie czwarty sezon

Jak donosi "Hollywood Reporter", produkcja nowej serii rozpocznie siк juї w maju, a plan zdjкciowy przeniesie siк z Dallas do Los Angeles, gdzie rozegra siк akcja czwartej czк¶ci.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.