Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Butami(piłkarze Wymieniaja Sie Butami ?:|)
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Cesc
[b]Witam
Problem polega na tym , ze ustawiłem w kitserverze buty nike C.Ronaldo ,ale on w meczu ma korki ,ktore ustawiłem Rooney'owi . wie ktos co zrobic?? zeby miał te co usyawiłem
jarek1989
na moj gust zle napisales w pliku map numerek pilkarza ..... do ktorego mialy byc buty.....
misiek1899
Dam ci 2 rady :

1.Sprawdz czy w pliku map.txt przy nazwie butów CR podałes napewno jego nr ID czy przypadkiem nie podałeś nr Rooneya.

2.Jeśli map.txt jest ok wejdz w Edycja->Edytuj zawodnika->wybierz obojętnie którego zawodnika->Buty->Domyśle i potwierdz TAK.

Jak to nie pomoże odinstaluj i zainstaluj kitserver i zobacz
Cesc
podałem dobrze bo w edycji Ronaldo ma te korki co mu dałem a rooney tez co mu dałem a w meczu mają inne ;| albo jak gram arsenaldem to rvp ma te co powinien miec henry sad.gif
misiek1899
A dałes Domyśle w edycji ?
Rossinho
Sciągnij sobie Player GDB Managera. To powinno ułatwić sprawę cool.gif
reS
Sprawdź też może czy masz najnowszą wersję Bootservera, bo te pierwsze wersje były strasznie zabugowane.
Cesc
QUOTE(misiek1899 @ Mar 23 2007, 20:19:32) [snapback]133257[/snapback]

A dałes Domyśle w edycji ?

TAK!

QUOTE(Rossinho @ Mar 23 2007, 20:25:07) [snapback]133259[/snapback]

Sciągnij sobie Player GDB Managera. To powinno ułatwić sprawę cool.gif

Ok sciagne i dam znac czy to cos da

QUOTE(oscaar @ Mar 23 2007, 23:39:08) [snapback]133320[/snapback]

Sprawdź też może czy masz najnowszą wersję Bootservera, bo te pierwsze wersje były strasznie zabugowane.

mam kitserver 6.4.0 , ktory zawiera bootserver smile.gif
11A
ja tez mam problem ale troche inny. mianowicie stworzylem 2 nowych zawodnikow i przypisuje im buty i wszystko sie zgadza, ale na meczach w karierze nie maja butow, a na zwylkych i owszem. help sad.gif
elotto
Cytat(alek @ May 5 2007, 11:08:54) [snapback]144622[/snapback]
ja tez mam problem ale troche inny. mianowicie stworzylem 2 nowych zawodnikow i przypisuje im buty i wszystko sie zgadza, ale na meczach w karierze nie maja butow, a na zwylkych i owszem. help sad.gif

tez mialem taki problem ale zmienilem kitserver na 6.5.1 i wszystko chodzi dobrze
11A
chyba 6.5.1 ?
ja go mam
dobra juz se poradzilem

EDIT:

a jednak se nie poradzilem sad.gif daj ktos linka do Player GDB Managera
plz
11A
daj ktos linka do Player GDB Managera
PLZ

a sorry ze post pod postem ale jesli ktos widzi ze nic nowego niema to nie wchodzi
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.