Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kłopot Z Of
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
Harakiri
Witam,mam nadzieje,że cos doradzicie.Mam problem z własnym Option File z gry,włączam PESA,chce zloadowac Option File,a tu wyskakuje błąd.Co mam zrobic,żeby go przywrócic? i nie było tego błedu?? Prosze o Pomoc !!!.Z góry dzieki.

Błąd ten wystąpił po tym,jak komputer sie zrestartował pod czas save'a.po ponownym uruchomieniu komputera i gry,wyskakuje ten błąd

oto screen do tego

http://img361.imageshack.us/img361/311/plikopcjiiq9.png
Orange_91
Dziwna sprawa jeszcze z takim problemem sie nie spotkalem mozesz sprobowac tak usuwasz of z folderu konami i potem wlanczasz gre wtedy gra stworzy ci od nowa OF.
Harakiri
Juz kilka plikow usunąłem,ale tworzy sie nowy OF a chciałbym ten stary,bo troche tam rzeczy pozmieniałem,i szkoda zmarnowac tyle czasu ile poswiecilem :/
WnK
Ja już to miałem, spróbuj zrobić nowy of i zaimportować wszystko ze starego za pomocą pesfan editor
Harakiri
Spróbuje,tylko nie mam tego pesfan editora,a zadnych tematow tez z nim związanych nie widze smile.gif Chyba przez nerwy tongue.gif.
Harakiri
Dzieki,ci worku na kosci,dziala juz wszystko,jeszcze raz dzieki smile.gif

Temat mozna zamknąc smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.