Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pomóżcie
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
Tarnaw
Mam ogromny problem, a mianowicie nieraz po meczu albo w przerwie po pokazaniu najciekawszych urywek, gdy duszę Enter aby przejść dalej robi się czarny ekran i już tak pozostaje, trzeba od nowa włączać gre.
Co mam zrobić? sad.gif
matthew
QUOTE(Tarnaw @ Mar 17 2007, 14:36:37) [snapback]131483[/snapback]

Mam ogromny problem, a mianowicie nieraz po meczu albo w przerwie po pokazaniu najciekawszych urywek, gdy duszę Enter aby przejść dalej robi się czarny ekran i już tak pozostaje, trzeba od nowa włączać gre.
Co mam zrobić? sad.gif

być może źle zainstalowałes patch'e /
wg mnie zostaje tylko reinstalka PES'a.
Jezeli skopiujesz sobie OF'a i save'y
to nic nie stracisz.
Pozdro

P.S. Nie ogladaj powtórek, zapisuj bramki w czasie
meczu wink.gif
kksm
Masz wirusa tez tak miałem kiedyś.Zobacz go jakimś programem.Usuń też intro czyli plik OPMOV z folderu dat i wszystkie powtórki które zapisałeś.Pomaga sam tak miałem a teraz gra chodzi szybciej i jest gites.
Tarnaw
Witam

Usunołem już ten plik OPMOV z folderu dat i pozostaje tylko czekać czy to pomogło
A co do patchy to żadnych nie wgrywałem, powtórek nie zapisywałem a wirusa nie mam bo przeskanowałem programem i nic nie wykryło.

Za jakiś czas odpisze czy sie powiodło smile.gif
Cesc
ja tez tak mam jak Tarwan zadnych wirusów nie mam co dziennie robie skanowania itp.
Tarnaw
Jak narazie to usuniecie pliku OPMOV z folderu dat pomogło, bo gram już 8 meczy bez problemu.
Mam nadzieje że tak zostanie.
Dzięki wszytkim za pomoc.
POZDRO
baDy
ja mam tak gdy gram z włączonym netem, GG i innymi programami w tle
Tobiasz
Ja też tak mam...
sawyer
Po co odswierzasz temat??Nie widzisz sie ostatni post byl napisany w kwietniu??A poza tym pare dni temu ktos juz o tym pisal, wiec mozesz sobie poszukac tongue.gif

Aaa sorka za offtop
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.