Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Brak Komentarza I Piłki Się Nie Zmieniają
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
GregorGM
Witam
Dopiero co uporałem się z białymi tablicami wyników i pojawił się nowy problem. Niby wszystko było ok po wgraniu superpatcha ale od początku zauważyłem że cały czas mam tą samą piłkę czy wybieram losową piłkę czy wybieram konkretną to i tak zawsze jest ta sama, ale to nie jest mój główny problem, dwa dni było poza piłkami ok, a dziś jak wróciłem z pracy odpalam PESa a tu nie ma żadnego komentarza blink.gif , czy można to jakoś naprawić czy ponownie mam instalować wszystko od początku?
Orange_91
QUOTE(GregorGM @ Mar 13 2007, 18:49:56) [snapback]130491[/snapback]

Witam
Dopiero co uporałem się z białymi tablicami wyników i pojawił się nowy problem. Niby wszystko było ok po wgraniu superpatcha ale od początku zauważyłem że cały czas mam tą samą piłkę czy wybieram losową piłkę czy wybieram konkretną to i tak zawsze jest ta sama, ale to nie jest mój główny problem, dwa dni było poza piłkami ok, a dziś jak wróciłem z pracy odpalam PESa a tu nie ma żadnego komentarza blink.gif , czy można to jakoś naprawić czy ponownie mam instalować wszystko od początku?

Z tym komentarzem to nie bardzo wiem w jaki sposob mogl nagle przestac dzialac ale z pilka jest pewnie taki problem ze ty wybierasz pilki w grze a nie w kitserverze a w kitserverze masz ustawiona akurat inna pilke i w grze pokazuje ci ta z kitservera wiec podczas wyboru stroji wcisnij page up,page down i az znajdziesz pilki potem bierze 8 i 9 aby wybrac pilke.
GregorGM
Orange_91 dzięki, jestem początkujący w graniu z dodatkami piłki już opanowałem smile.gif ale kurcze co z tym komentarzem się stało, jak do jutra czegoś nie wymyślę to poprostu jeszcze raz przeinstaluję
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.