Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Komentarz
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
p@blo
Ma ktoś komentarz szpaka z fify w pro6?? Jak tak to prosze o link
p@blo
Nikt nie odpowie
Andzi
Bo nikt nie ma
bolek
Nikt nie podjął się tego zadania chyba smile.gif bo jak dobrze myślę to w PES6 jest około 13 500 plików z komentarzem :] a w fifie jest ich o wiele więcej smile.gif na razie próbuje sam przekonwertować komentarz, ale zajmie mi to z 3 miechy xD no dobra może 2 tongue.gif
Milerinho
bolek pomuc ci ?? wogole to jakim programem wyciagneles komentarz z fify(tzn te pliki wszystkie?
bolek
Sound Master 07 smile.gif

Najlepiej by mi by się sprzydało, jakby mi ktoś spisał komentarz z PES6, tzn. (np. unknow_00076 - ależ okazja" itp. itd. smile.gif
m3ron
Nie ma innej rady tylko zebrać się w 10 osób i to zrobić. Ja mógłbym przepisać do notatnika 1/10 tekstów Borka czyli powiedzmy 1100 plikow. Niestety nie mam zbyt wiele czasu, ale jak się znajdzie 9 chętnych to myślę że spis byłby gotowy do środy.

Osobiście gram e_sound.afs z komentarzem z FIFY i powiem szczerze, że ten komentarz prezentuje się lepiej na samym PESie niż na FIFIE. Szkoda, że wiele nazwisk jest wymienianych przez komentatora z PESa. Nie wie ktoś czy jest nowsza wersja tego ??
bolek
Czy jest nowsza wersja to nie wiem, ale mam już spisanych ponad 1000 plików jak tak dalej pójdzie to do tygodnia przepisze sam 8044 plików czyli sam komentarz bez nazwisk, o nazwiska prosiłbym kogoś innego smile.gif pliki z nazwiskami są chyba od unknow_08121 większość jest pustych "check" jakiś tongue.gif
Hojrak Red Devil
No ja już od jakiegoś czasu konwentruje ten komentarz Szpaka i mam już przekonwentrowane wszystkie nazwiska i wiele innych , no i jak ktoś chciałby żebyśmy zrobili razem to niech tu pisze na forum
m3ron
Cytat(bolek @ May 13 2007, 18:34:55) [snapback]147295[/snapback]
Czy jest nowsza wersja to nie wiem, ale mam już spisanych ponad 1000 plików jak tak dalej pójdzie to do tygodnia przepisze sam 8044 plików czyli sam komentarz bez nazwisk, o nazwiska prosiłbym kogoś innego smile.gif pliki z nazwiskami są chyba od unknow_08121 większość jest pustych "check" jakiś tongue.gif

No to w takim razie nazwiska mamy, ja przepisze powiedzmy od unknow_05001 i Ci będę wysyłał na bieżąco rezultaty mojej pracy. Przydałoby się parę osób. Przepisywanie komentarza nie jest niczym trudnym, tylko jest czasochłonne. Jak to mowią chętnych na komentarz wielu, a robić nie ma komu biggrin.gif
Hojrak Red Devil
No ja jestem chętny (patrz 2 posty wyżej) jak już tam pisałem mam już troche tego komentarza wklejonego ,nazwiska mam w całości.
Rademenes
To panowie zgadajmy sie jakos bo ja tez robie własnie ten komentarz. Jestem w fazie można powiedziec poczatkowej bo zrobiłem pliki do 1000. Ja robie nakładke na tą wersje angielskiego komentarza z fify. Moglibysmy się podzielić jakoś w kilka osób i działac rolleyes.gif
Hojrak Red Devil
Cytat(Rademenes @ May 14 2007, 11:18:00) [snapback]147418[/snapback]
To panowie zgadajmy sie jakos bo ja tez robie własnie ten komentarz. Jestem w fazie można powiedziec poczatkowej bo zrobiłem pliki do 1000. Ja robie nakładke na tą wersje angielskiego komentarza z fify. Moglibysmy się podzielić jakoś w kilka osób i działac rolleyes.gif

Ty robisz teraz angielska czy polska wersje ? też tak sądze że by trzeba podzieli sie w kilka osób ale najpierw musi sie zgłosic kilka chętnych osób. Rozumiem że ty Rademens jestes chętny
Rademenes
Polską robie. Jakby co to gg - 7619426, czesto niewidoczny jestem ale jestem tongue.gif
bolek
ja mam listę plików od 7000-8120 brakuje mi pierwszych 6000 smile.gif "Redemenes" mógłbyś zapodać listę pierwszy 1000? smile.gif
m3ron
Cytat(bolek @ May 14 2007, 14:35:31) [snapback]147449[/snapback]
ja mam listę plików od 7000-8120 brakuje mi pierwszych 6000 smile.gif "Redemenes" mógłbyś zapodać listę pierwszy 1000? smile.gif

No to ja od 5001 - 6000 będe miał gotowe dziś. Zostawie Ci to na privie.
Hojrak Red Devil
jeśli ktoś chciałby pomóc mi i Redemenesowi w przekonwentrowaniu tego komentarza neich pisze na gg: 4983034 lub 7619426
Hojrak Red Devil
NO to pomoże ktoś nam z tym komentarzem?
bolek
Hojrak Red Devil pisałem do Ciebie na gg
k0rdian
Mam angielski komentarz z fify, bardzo dobrze zrobiony, gor?co polecam - (cenzura)
A jak kto? b?dzie mia? polski szaranowicza, to stawiam browar smile.gif
tV2
Zamieszczanie tego typu utworow (obojetnie czy to komentarz, czy piosenka) bez zgody autora jest lamaniem prawa autorskiego. Zamykam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.