Witam,
Poszukuję najnowszej wersji tegoż programu. Znalazłem w archiwum newsów issOnline wersję 1.4.1 ale link już wygasł. Czy ma ktoś link do najnowszej wersji. Posiadam wersję 0.5 ale wyskakuje mi błąd:
Component 'Comdlg32.ocx' or one of its dependencies not corretcly registered: a file is missing or invalidJak sobie z nim poradzić? Mam zainstalowanego Framewrka 2.0 i Jave 5.0
Dzięki, ta wersja chodzi bez problemu.
Poszukuję jeszcze emblematy HD dla ligi angielskiej, niemieckiej oraz dla drużyn z OTHER A i B , ale takie które mogę pojedynczo wgrać przez PesFANEditor.
Z OTHER A i B to bedą kluby: Steaua Bukarest, Spartak Moskwa, Shaktar, Club Brugge , Anderlecht, Fenerbahce i Besikstas
^ Już udało mi się znaleść loga ligi angieleskiej..
Ja mam taki nie typowy problem z facami graczy Chelsea
Chcialem sobie wgrac kilka mordek graczy chelsea przez PGM 1.6.1
Wszystko zrobilem jak nalezy wchodze do edycji to ze nie ma tej nowej mordy to sie usunela ta stara i zostala morda konami...Pierwszy raz mam taki wypadek i nie wiem co sie dzieje. Mial ktos cos podobnego?
Proszę o pomoc... :-(
Szarzan
Mar 11 2007, 11:09
QUOTE(Jimmy @ Mar 11 2007, 10:15:03) [snapback]129706[/snapback]
Ja mam taki nie typowy problem z facami graczy Chelsea
Chcialem sobie wgrac kilka mordek graczy chelsea przez PGM 1.6.1
Wszystko zrobilem jak nalezy wchodze do edycji to ze nie ma tej nowej mordy to sie usunela ta stara i zostala morda konami...Pierwszy raz mam taki wypadek i nie wiem co sie dzieje. Mial ktos cos podobnego?
Proszę o pomoc... :-(
Moge ci wrzucic swoj folder z twarzami i wlosami Chelsea. Podbny problem milaem z twarza Gago. Nie wiem czym to spowodowane. Poprostu sciagnalem inna twarz.
Szerszen to chyba nic nie da
bo kolega juz mi wrzucal paczke z mapem i dalej nic
Varies.
Mar 17 2007, 11:45
Mógły ktoś napisać jak to zainstalować tzn.uruchomić??
proszę zależy mi na tym!!