GregorGM
Mar 9 2007, 20:50
Czy da się to zmienić?
KLIKPoza tym wczoraj grałem z International English SuperPatch i było wszystko dobrze, dziś już nie mogę zagrać bo wywala do windy, ale głównie chodzi o te białe tła i ciemne nazwiska zawodników
Tez tak mialem, ale sobie ściągnolem inne Scoreboards'y
Mooner
Mar 10 2007, 15:10
powiedz jakie wgrałeś.. to może cos poradzimy..
Może źle wgrywasz..
don rxf
Mar 10 2007, 17:17
Równiez mialem ten problem ale ściągnąłęm sobie scoreboards'y
GregorGM
Mar 10 2007, 17:57
muszę trochę poczytać forum bo nawet nie wiem co to są te scoreboards'y..(jak mniemam to te tła od punktów) Wgrałem SuperPatcha i nic nie ustawiałem ani nie wgrywałem. zrobiłem to wg. instrukcji:
INSTALACJA
Uwaga! Do instalacji patcha zaleca się użycie "czystych" plików AFS. Należy posiadać zainstalowany DKZ Studio w wersji 0.91b.
1. Wypakuj PES.exe do folderu z grą.
2. Wypakuj folder kitserver do katalogu z grą. Wejdź do niego i uruchom setup.exe, wciśnij Install. Zamknij okienko. Jeśli ukaże nam się Already Installed, to należy najpierw kliknąć na Remove, a następnie na Install.
3. Wypakuj plik Superpatch_dat.dkz w dowolne miejsce i uruchom go. Pamiętaj! DKZ Studio musi być zainstalowane.W DKZ: Patch ->Apply Patch in Folder -> wskaż folder (przeważnie) C:\Program Files\Konami\Pro Evolution Soccer 6\dat
4. Wypakuj KONAMI-WIN32PES6OPT do folderu z sejwami, przeważnie: C:\Documents and Settings\użytkownik\Moje dokumenty\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\save\folder1
5. Gotowe.
Tak zrobiłem i nic ponadto.
No i tak lipa ściągnąłem to nowe scoreboards'y ale pozostał problem wywalania z menu do windy nawet nie mogę sprawdzić czy coś dało ich wgranie :/
kraski
Mar 13 2007, 11:14
scoreboard jest to tablica. Ale polecam ci wgrać sobie coś z download www.issonline.pl napewno coś znajdziesz dla siebie