Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Białe Tło Na Czas Meczu I Wynik
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
GregorGM
Czy da się to zmienić? KLIK
Poza tym wczoraj grałem z International English SuperPatch i było wszystko dobrze, dziś już nie mogę zagrać bo wywala do windy, ale głównie chodzi o te białe tła i ciemne nazwiska zawodników
sawyer
Tez tak mialem, ale sobie ściągnolem inne Scoreboards'y biggrin.gif
Mooner
powiedz jakie wgrałeś.. to może cos poradzimy..
Może źle wgrywasz..
don rxf
Równiez mialem ten problem ale ściągnąłęm sobie scoreboards'y smile.gif
GregorGM
muszę trochę poczytać forum bo nawet nie wiem co to są te scoreboards'y..(jak mniemam to te tła od punktów) Wgrałem SuperPatcha i nic nie ustawiałem ani nie wgrywałem. zrobiłem to wg. instrukcji:

INSTALACJA

Uwaga! Do instalacji patcha zaleca się użycie "czystych" plików AFS. Należy posiadać zainstalowany DKZ Studio w wersji 0.91b.

1. Wypakuj PES.exe do folderu z grą.
2. Wypakuj folder kitserver do katalogu z grą. Wejdź do niego i uruchom setup.exe, wciśnij Install. Zamknij okienko. Jeśli ukaże nam się Already Installed, to należy najpierw kliknąć na Remove, a następnie na Install.
3. Wypakuj plik Superpatch_dat.dkz w dowolne miejsce i uruchom go. Pamiętaj! DKZ Studio musi być zainstalowane.W DKZ: Patch ->Apply Patch in Folder -> wskaż folder (przeważnie) C:\Program Files\Konami\Pro Evolution Soccer 6\dat
4. Wypakuj KONAMI-WIN32PES6OPT do folderu z sejwami, przeważnie: C:\Documents and Settings\użytkownik\Moje dokumenty\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\save\folder1
5. Gotowe.
Tak zrobiłem i nic ponadto.

No i tak lipa ściągnąłem to nowe scoreboards'y ale pozostał problem wywalania z menu do windy nawet nie mogę sprawdzić czy coś dało ich wgranie :/
kraski
scoreboard jest to tablica. Ale polecam ci wgrać sobie coś z download www.issonline.pl napewno coś znajdziesz dla siebie
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.