Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Prośba O Tutka
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Stadiums Edit
remixs
Prosze o napisanie tutoriala jak budowac stadion.
czarek
zarzuc luzem. Napisz co powoduje twoją złosc

patrzu tu. http://board.issonline.pl/index.php?act=St...mp;CODE=leaders

P.S. Nie dawajcie bana, bo jest nowy. Przymrużcie oko. % wystarcza
remixs
No kurde. Wbijam na forum. Pisze sobie grzecznie prośbe o tutka, dołacza do prośby jeszcze jeden użytkownik. Wszystko grzecznie ładnie. i Co ?? Ktoś wywala mi mój temat :/ gdzie popełniłem bład?? Czy na tym forum panują jakieś inne zasady?? :/
czarek
bo na tym forum panuje taki zwyczaj, że to co i jest powtarzane, to jest wywalane. A ten tutek video jest nie najlepszy. Bardzo słabo widac na co klikac. Dlatego prosba do: seena,szerszenia i innych SM o porządny tutek ze screenami, dokładnym opisem, jak stworzyc prosty stadion, jak narzucic tekstury, jak zaimportowac
Szarzan
Ja akurat na tym tutorialu widze wszystko dobrze. Sprobujcie przez Real Player, jezeli widac zle przez All player lub inne programy. Co do tutoriala to z czasem moge wykonac, ale teraz mam malo czasu. Pozdro.

Tuta moze zrobie jutro jak czas pozwoli tongue.gif
remixs
ALe jednak to nie to samo co tutek pisany ze screenami wink.gif Mógł by sie ktoś tego podjąc?? PROSZĘ. Tak jak mowi koelga wyżej prosty stadion i tekstury wink.gif
Szarzan
Zrobie moze jutro, ale zobaczymy jak bedzie z czasem.
remixs
Był bym Ci bardzo wdzięczny wink.gif reszta zapewne też wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.