Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Gra Się Zacina
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
reksio74
podczs gry w pewnych momentach gra mi się zacina na kilka sekund a potem znowu chodzi i tak w kółko.
athlon 2000+,512ram,geforce5200
Kami(L)
Może zmień rozdzielczość albo wyłącz wszystkie programy działające w tle.
Ogród
a na jakich ustawieniach grasz?
reksio74
QUOTE(Ogród @ Mar 4 2007, 16:44:35) [snapback]127886[/snapback]

a na jakich ustawieniach grasz?

na różnych ustawieniach 800\600 i 1024\720 i w ustawieniach mam Srednie detale a w loadmixerze mam ustawione 1-2-3-4-5 i dalej zacina się
reksio74
QUOTE(reksio74 @ Mar 4 2007, 17:45:04) [snapback]127921[/snapback]

na różnych ustawieniach 800\600 i 1024\720 i w ustawieniach mam Srednie detale a w loadmixerze mam ustawione 1-2-3-4-5 i dalej zacina się

a jak sie wyłącza programy dzialające w tle?
Bombka
ja tez mam problem z zacinajacym sie pes6 na wszystkich rozdzielczosciach i poziomach detali. athlon 2,8 ,1gb,gf6600gt. nawet jak ustawie na 640x480 i niskie detale to mi sie przycina i to nie co kilka minut tylko co zagranie, poza tym pilkarze w miejscu przebieraja nogami tak jakby nie bylo plynnosci w ich ruchach. co to moze byc? probowalem grac na najnpwszych sterach do karty graf i na tych co dostalem przy zakupie. nie mam niczego innego wlaczonego procz pesa podczas gry.
Levuss
Panowie odpowedzcie mi na pytanie czy PES6 odpalacie za pomocą Deamon Tools??bo jeśli tak to wszsytko jest jasne przez co zacina Wam sie gra.Ja u siebie jak grałem przez DT to mi gra mocno zwalniała a jak go wywaliłem to bajeczka
Bombka
czyli co, proponujesz zmienic program? czego ty uzywasz czy grasz teraz z plyty?
Levuss
czyli co, proponujesz zmienic program? czego ty uzywasz czy grasz teraz z plyty?

Pewnego programu który powoduje że gra chodzi bez CD nie cchę mówić głośco co to za probram bo mogą mnie wywalić
Bombka
znam ten program, dzieki Levuss:)
reksio74
QUOTE(Levuss @ Mar 7 2007, 10:33:53) [snapback]128702[/snapback]

Panowie odpowedzcie mi na pytanie czy PES6 odpalacie za pomocą Deamon Tools??bo jeśli tak to wszsytko jest jasne przez co zacina Wam sie gra.Ja u siebie jak grałem przez DT to mi gra mocno zwalniała a jak go wywaliłem to bajeczka

to jest orginalna gra tylko z płyty odpalana
Bombka
dobra, zacinanie gry juz wyeliminowalem,ale mam jeszcze jeden problem z grafika,a mianowicie podczas meczu zawodnicy co jakis czas maja przyspieszone ruchy nogami i tulowiem ktorych nie ma np podczas replayow. to cos takiego jakbym gral na zbyt szybkim kompie w stara gre. probowalem zmieniac stery ale nic nie pomaga. jest tu ktos komu cos podobnego wystepowalo? moze cos w ustawieniach karty graficznej trza zmienic? pomozcie prosze
szczepan3
a ja mam takie cos:...tnie mi sie tylko napoczątku gdy włączam pierwszy mecz...a potem to juz chodzi normalnie obojetnie czy na max detalach i rozdzielczosci czy na minimalnych a moj komp to : Pentium IV 3.20GHz....1,5gb DDR-2ram i karta Radeon X1600 PRO/256mb...;/Gothic 3 chodzi na maxa ...Fear na maxa...Test Drive na maxa...wiec co jest grane?:/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.