Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Help
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
Żukinho
Mam dwa pytanie: Odnoscnie tych band.Napisze mi ktos jak sie importuje bandy przez dkz bo poprostu ja daje import a tu nic :/ Drugie pytanie to jak sciagnac przyspiewki te najnowsze z torrenta??
Mooner
Sprecyzuj pytania. Odośnie tych band czyli jakich?
A co do przyśpiewek, to aby ściągnąć musisz posiadać program torrentowy np. Azureus..
Żukinho
QUOTE(Mooner @ Mar 2 2007, 17:27:14) [snapback]127158[/snapback]

Sprecyzuj pytania. Odośnie tych band czyli jakich?
A co do przyśpiewek, to aby ściągnąć musisz posiadać program torrentowy np. Azureus..

Chodzi mi o te najnowsze bandy z LM smile.gif nie mam wogole pojecia jak je zaimportowac przez DKZ(wogole nie wiem jakie pliki podmienic w 0-texscie :/ prosze o dokladne napisanie co i jak smile.gif z góry dzięki

Jeszcze jak by mi ktos wytłumaczyl jak sie importuje MENU z Henrym to bym był bardzo wdzieczny smile.gif
Żukinho
???????????????????????????????
Żukinho
odpisze ktos ??
mdk66
QUOTE(Żukinho @ Mar 3 2007, 22:35:52) [snapback]127680[/snapback]

Jeszcze jak by mi ktos wytłumaczyl jak sie importuje MENU z Henrym to bym był bardzo wdzieczny smile.gif

Otwierasz p_text i tam podmieniasz pliki na takie, jakie masz w ściągniętym folderze ;]
Później zapisujesz powiedzmy na pulpicie i zmieniasz ten p_text co masz w folderze dat na ten co zapisałeś na pulpicie ;]

Poradziłeś sobie? Jak coś to pisz na gg 6654343
Żukinho
Kurde wkocu smile.gif wielki dzięki bo tu sie doprosić nie idzie.Od tygodnia czekam az ktos mi wytlumaczy co i jak .Wielki dzięki
mdk66
Spoko ;]
sam tak kiedyś miałem
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.