Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Lubelski Football Path :d
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
artysta germanista
Siemka,szukam kogos kto pomogl by mi zrobic patha w ktorym wystepowaly by czolowe druzyny lublesczyzny

ZMIENILISMY BY OTHERS C WLASNIE NA LUBLESKIE TEAMY

PROPOZYCJE PISZCIE NA:

GG:3511118
PW
LUB W TYM TEMACIE
ryba
Watpie zeby ktos byl zainteresowany tworzeniem tego patcha wink.gif
seen
e_adrian Napisano Wczoraj, 18:58:59
Siemka,szukam kogos kto pomogl by mi zrobic patha w ktorym wystepowaly by czolowe druzyny lublesczyzny

ZMIENILISMY BY OTHERS C WLASNIE NA LUBLESKIE TEAMY

PROPOZYCJE PISZCIE NA:

GG:3511118
PW
LUB W TYM TEMACIE

Chłopcze dziwny jestes huh.gif Na Pro-evo.pl tez załozyłes taki sam temat a wiesz dobrze ze to jest bez sensu blink.gif Bo jest tworzony patch z 2 ligą w której bedzie Motor tongue.gif Wyleciałes z tej ekipy (nie bede pisał za co laugh.gif laugh.gif ) i jeszcze ludzi męczysz lubleskim patchem którego i tak nikt nie stworzy bo to jest bez sensu huh.gif
Nie odpisuj.Nie pozdrawiam
Szarzan
Moze zróbmy patcha z czołowymi drużynami klas okręgowych całej Polski ? Zastąpimy za reprezentacje ? biggrin.gif XD

P.S Myśląc logicznie to patch jest mało prawdopodobny zeby nie powiedziec niemożliwy. Wątpie zebyś chociaz zebrał grupe ludzi chetnych do tego patcha, bo i tak malo kto bedzie na nim grał.

Pozdro. smile.gif
Flisak
Jestem z Lubelszczyzny i kibicuję drużynom z naszego województwa, ale mówiąc szczerze nie popieram tego pomysłu. Kto by chciał to instalować?? Wystarczy zrobić 2-3 drużyny i wystarczy
GooFy
heh laugh.gif seen ma rację ... niebędę się produkował bo znasz już moje zdanie z wypowiedzi na pro-evo laugh.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.