No więc.. Jest to nawet fajny patch, tyle, że nie jest aż tak bardzo wybajerowany jak SP czy EP. Bo ja wiem, czy to jest taki wspaniały patch? Fajne są Scorebordy, W OFie nie dopatrzyłem się żadnych błędów, ale czy Figo jeszcze gra w Interze? Kitsy ładne, stroje poprawne takie jakie maja być.. Kitserver jest bardzo ubogi a raczej nic w nim nie ma.. ani piłek, ani stadionów.. Buty za to są bardzo ładne.. Jak się gra mecz to bandy prezentuja się przyzwoicie, przyśpiewki też są fajne, ale jednak chyba sobie zainstaluje Tomassenpatch czy jakoś tak.. Muzyka w menu jest słaba, ale lepsze to, niż z superpatcha... a menusy wogóle nie została zmieniona..
Powiem tak, patch może się podobać ale nie sam.. trzeba uzupełnić samemu kitserwer i pozmieniać pare rzeczy, czy tak wymiata to nie wiem...
Na koniec najgorsze... twarze sa badziewne, wprost paskudne, większość jest naprawde słaba, nie wiem skąd twórca je wytrzasnął...
Ano i Emirates Studium jest do dupy, ale ten z O_text, więc da rade to pominąć..
No i nie wiem kim jest Garry w Arsenalu, co patch to jest ten Garry przeciez taki koles nie istenieje... ;/ Ale wszędzie go macie, w każdym patchu i ofie, nie wiedzieć czemu...
Aha i chciałbym jeszcze dodać iż w ofie jest wykupionych kilku graczy, czyli talenty ale nei wiedzieć czemu nie jest wykupiony Adu Freedie...
Patch fajny, ale trzeba go jeszcze samemu ulepszyć...
No i to wszystko czego się dopatrzyłęm.. ;]
the_barti
Jul 10 2007, 21:40
A jest mozliwosc sciagniecia tego z torrenta albo z jednego pliku? bo tyle czesci to mozna sie zaje*** :/