Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Czy Powinnismy Zagrać Przeciw Weol ? Co O Tym Myślicie
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
ptakms
Siemka mysle ze ten turniej byl bu dobry dla sprawdzenia najlebszych graczy z Io i Weol
Ja tez mam prywatny urasz do weol bo zostalem nie susznie usunięty
Czarny
Słusznie ptakms, słusznie.

PS. Kto usuwa moją wypowiedź, proszę o info na PW, który punkt regulaminu złamałem pisząc słowa powyżej PS.
whan
jakiś hoi, pewnie idzie tokiem rozumowania przyjętym kiedyś, że ty nie masz tu żadnych praw smile.gif ale w końcu nawet tobie powinno się dać pisać.

a co do meczu, grajta se chopoki, ptak skoro cie zbanowali to na pewno mieli jakiś powód. Zaspamuj 200 for to może cie odbanują wink.gif
Czarny
200 to za mało smile.gif
Gallus
QUOTE(whan @ Mar 3 2007, 17:07:22) [snapback]127566[/snapback]

jakiś hoi, pewnie idzie tokiem rozumowania przyjętym kiedyś, że ty nie masz tu żadnych praw smile.gif ale w końcu nawet tobie powinno się dać pisać.

a co do meczu, grajta se chopoki, ptak skoro cie zbanowali to na pewno mieli jakiś powód. Zaspamuj 200 for to może cie odbanują wink.gif

oj nie odbanują oj nie! tak samo jak i "łana" smile.gif

A co do WEOL vs IO to juz sensu chyba nie ma smile.gif

pozdro
norek
Ta sprawa juz jest dawno zamknieta. Wszystko na ten temat zostalo powiedziane i nie widze najmniejszego sensu robic powtorki z rozrywki. Temat zamykam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.