Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Mini Pytanko :)
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Stadiums Edit
)RaVeN(
Elo elo, mam mały zapytunek... czemu na Stadionie Chorzowskim stworzonym przez Gwidona kibice i flagi są do góry nogami ??
Strasznie mnie to denerwuje a niewiem jak temu zapobiec... prosze o odpowiedz bo tylko ten stadion jest tak zwalony... sad.gif sad.gif
pozdro
Varies.
QUOTE()RaVeN( @ Feb 24 2007, 11:28:35) [snapback]125262[/snapback]

Elo elo, mam mały zapytunek... czemu na Stadionie Chorzowskim stworzonym przez Gwidona kibice i flagi są do góry nogami ??
Strasznie mnie to denerwuje a niewiem jak temu zapobiec... prosze o odpowiedz bo tylko ten stadion jest tak zwalony... sad.gif sad.gif
pozdro

ściągnj ten by Kicza jest supej tongue.gif
MAT92
to jest jakiś stadion ruchu chorzów ??
daj linka
Dominoz
Nie, to Stadion Sląski...
Ten Kiczy jest bardzo dobry-polecam.

Jakby co, moge zauploadowac smile.gif
Gwidon
QUOTE()RaVeN( @ Feb 24 2007, 11:28:35) [snapback]125262[/snapback]

pozdro

heh moja wina,
gdy wydawalem ten stadion to faktycznie sie pomyliłem, ale po 2ch godzinach wydałem go od nowa ( w moimt emacie linki podmieniłem wtedy) i kibice byli już ok smile.gif
teraz widocznie ktos rozprowadził Tobie ten stadion w złej wersji, poszukaj troche a na pewno znajdziesz wersje z dobymi kibicami ;]
)RaVeN(
Ok, dzięki Gwidon własnie tez zły jest w downloadzie na głownej stronie ISS...
PS. Problem załatwiony ściągnełem stadion z soocerracess i wszystko git smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.