Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Twarze Piłkarzy Boca Juniors...
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
przemek_psg
Witam.Na samym początku chciałbym powiedzieć,że przygotowuję OF-a pod nazwą Apertura & Clausura Patch...Nie wtajemniczonym powiem,że chodzi o ligę argentyńską.Będzie można rozegrać i ligę i puchar.TO tyle jak na razie o tym...Teraz mam prośbę.Potrzebuję twarzy kilku zawodników Boca Juniors.Byłem na stronie www.pesfaces.co.uk i ściągnąłem wszystkie twarze jakie tam są.I potrzebna mi jest jeszcze jedna twarz a mianowicie twarz Neri Cardozo.Wpisałem na tym forum w wyszukiwarkę i wyskoczyło mi,że była o tym piłkarzu mowa w temacie Faces by s'n ale nie wiem czy ktoś prosił i zrobienie tej twarzy czy po prostu Sonynakata ją zrobił...Szukałem wczoraj w jego temacie ale nie znalazłem...Jeżeli ktoś by miał tą twarz albo linka do niej to bardzo proszę o wpisanie w tym temacie bo pilnie potrzebuję tej twarzy...plz
Damian.
Pesfaces.tk tam posuzaj w other clubs
przemek_psg
QUOTE(Damianinho @ Feb 21 2007, 16:26:50) [snapback]124459[/snapback]

Pesfaces.tk tam posuzaj w other clubs

Gdybyś przeczytał ze zrozumieniem to co napisałem to byś wiedział.Napisałem,że sciągnąłem wszystkie twarze z www.pesfaces.co.uk a to jest to samo co www.pesfaces.tk.... circle.gif circle.gif circle.gif
Damian.
Srki niezobaczyłem. Jeżeli tam niema twarzy to raczje nigdzie niebedzie:P
przemek_psg
Owszem jest ta twarz tylko nie wiem gdzie ją mogę dostać
IPB Image
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.