Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 3 Liga - Kolejki 19-22
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Liga WE2002 online > Liga ISSONLINE > Archiwum
Adam.zip
Ostatnie kolejki (15-18), niebyły opisywane być może z braku tematu, więc zapraszam do opisów aktualnych spotkań.

Adam.zip vs arek25 3:1
Mecz wyrównany, ze wskazaniem na mnie. Pierwsza brameczka, standardowo, rożek, wrzuta w pole karne i silne umieszczenie piłki w siatce przeciwnika. Dwie następne z kątów ostrych od poprzeczek. W końcówce meczu arek odpowiedział golem, lecz jak to zwykle bywa nie pamiętam strzału przeciwnika, za duże emocje. tongue.gif
Jak dotychczas mój najlepszy mecz w lidze, z najmniejszą liczbą błędów w obronie. smile.gif
http://tinypic.com/view/?pic=4dx2p2a
Dzięki arek25 i powodzonka dalej. wink.gif
switek
switek - Adam.zip 1-0
Rumuni tym razem wybrali sie do Kijowa na mecz z reprezentacja Ukraina. Po ciezkich treningach reprezentacja Rumuni zaczyna sobie radzic coraz lepiej. Mecz wyrownany jednak juz w 17 minucie blad obrońcy wykorzystal Marica ktory z bliska pokonal bramkarza druzyny przeciwnej. Mecz nadal byl worownany chociaz Ukraincy jakby bardziej cisneli. Nie udalo im sie wyrownac i Rumunia wraca z 3 pkt.

Pozdrawiam wink.gif
Adam.zip
QUOTE(switek @ Feb 21 2007, 19:02:43) [snapback]124580[/snapback]

switek - Adam.zip 1-0
Rumuni tym razem wybrali sie do Kijowa na mecz z reprezentacja Ukraina. Po ciezkich treningach reprezentacja Rumuni zaczyna sobie radzic coraz lepiej. Mecz wyrownany jednak juz w 17 minucie blad obroncow wykorzystal Marica ktory z bliska pokonal bramkarza druzyny przeciwnej. Mecz nadal byl worownany chociaz Ukraincy jakby bardziej cisneli. Nie udalo im sie wyrownac i Rumunia wraca z 3 pkt.

Pozdrawiam wink.gif

To jest tylko dowód na to, jak nieregularny poziom prezentuje, 2 dni temu ograłem lidera naszej ligi a dziś przegrywam z outsiderem (bez urazy switek, patrzę tylko na sytuacje w tabeli) smile.gif . Gratuluje i powodzonka.

Adam.zip vs $liwa 3:1
W tym spotkaniu byłem stroną przeważającą. Szczęście mi sprzyjało, pierwszą bramkę w zamieszaniu $liwa wepchnął do swojej bramki i wyszedłem na prowadzenie. Z 20 minut po tym fakcie, przeciwnik oddał dość prosty strzał, chyba w sytuacji sam na sam z moim GK i kapitulacja. Następnie znów strzelam przypadkową bramkę rykoszetem. smile.gif Po wznowieniu gry (lost), $liwa całkowicie się pogubił, błędy w obronie, były konsekwencją 3 bramki, a powinno być więcej.
Dzięki i powodzonka.

dukekubas vs Adam.zip 1:3
Szybko strzelone 3 bramki po błędach w ustawieniu obrony przeciwnika, ustawiły mecz. W końcówce dukekubas strzelił ładną honorową z przed pola karnego, bez przyjęcia. Zwycięstwo całkowicie zasłużone.
http://i5.tinypic.com/34zhhlv.jpg
Dzięki.
Gallus
QUOTE(Adam.zip @ Feb 21 2007, 19:44:04) [snapback]124597[/snapback]

To jest tylko dowód na to, jak nieregularny poziom prezentuje, 2 dni temu ograłem lidera naszej ligi a dziś przegrywam z outsiderem (bez urazy switek, patrzę tylko na sytuacje w tabeli) smile.gif . Gratuluje i powodzonka.

Kiedy Ty mnie ograłeś ? blink.gif
Adam.zip
Wtedy był nim arek25 (liderem), a na Ciebie jeszcze przyjdzie czas. biggrin.gif tongue.gif Pozdro
szyma
Przy dodawaniu wyniku z Bieli17 zobaczyłem w terminarzu na pierwszy mecz i dodałem mecz jako by Bieli17 był gospodarzem a to ja nim byłem, proszę o nie dodawanie tego wyniku tylko wpisanie go tak abym to ja był gościem, wynik to 2-0 dla mnie, sorry za kłopot.
Gallus
QUOTE(Adam.zip @ Feb 24 2007, 10:01:44) [snapback]125221[/snapback]

Wtedy był nim arek25 (liderem), a na Ciebie jeszcze przyjdzie czas. biggrin.gif tongue.gif Pozdro

trzymam Cie za słowo tongue.gif biggrin.gif biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.