Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: New Stamford Bridge ProszĘ !
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Stadiums Edit
Chelsea_Win
witam! Pisalem o tym juz strone wczesniej, ale nikt nawet mi nie odp. na moje pytanie!! sad.gif Wiec mozee jeszcze raz: Czy mógłby ktoś wykonać aktualny stadion Chelsea -> Stamford Bridge? Mianowicie chodzi mi o:
1) Bandy, zeby byly pochylone i rozstawione tak jak na tej focie (ktora sam wykonalem laugh.gif ); zarowno na calej dlugosci boiska jak i za bramkami.. oraz z reklamami takimi jak na obrazku:P
2) Przyblizenie trybun do band. Tak, aby stadion stał się nieco węższy (klimat ligii angielskiej)
3) Zmienic napis na trybunach z UMBRO na ADIDAS.

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/...424a0c99f0.html

Naprawdę mi na tym zależy, a wiem że dla takich Stadium Makerów jak Wy:) to nic trudnego... Z góry wielkie Dzieki!!! rolleyes.gif

PS. Takie bandy skośne, o które mi chodzi są zrobione na stadionie Ibrox Arena do PES6!
Varies.
QUOTE(Chelsea_Win @ Feb 13 2007, 22:28:16) [snapback]122362[/snapback]

witam! Pisalem o tym juz strone wczesniej, ale nikt nawet mi nie odp. na moje pytanie!! sad.gif Wiec mozee jeszcze raz: Czy mógłby ktoś wykonać aktualny stadion Chelsea -> Stamford Bridge? Mianowicie chodzi mi o:
1) Bandy, zeby byly pochylone i rozstawione tak jak na tej focie (ktora sam wykonalem laugh.gif ); zarowno na calej dlugosci boiska jak i za bramkami.. oraz z reklamami takimi jak na obrazku:P
2) Przyblizenie trybun do band. Tak, aby stadion stał się nieco węższy (klimat ligii angielskiej)
3) Zmienic napis na trybunach z UMBRO na ADIDAS.

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/...424a0c99f0.html

Naprawdę mi na tym zależy, a wiem że dla takich Stadium Makerów jak Wy:) to nic trudnego... Z góry wielkie Dzieki!!! rolleyes.gif

PS. Takie bandy skośne, o które mi chodzi są zrobione na stadionie Ibrox Arena do PES6!

Przestań to pisać napisałeś to już chyba we wszystkich tematach mad.gif Jak ktoś będzie chciał to ci zrobi mad.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.