Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By 322
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
322
Siemka! Jestem 322! Chcialbym wam pokazac moje pierwsze facy do PESA. Narazie nie oczekujcie zbyt wiele bo jestem poczatkujacym smile.gif

Oto moja pierwsza twarz
Roger Guerreiro:
IPB Image

uwazam ze jak na 1. twarz to chyba nie jest zle, nie? smile.gif
don rxf
QUOTE(322 @ Feb 10 2007, 17:30:02) [snapback]121367[/snapback]

Siemka! Jestem 322! Chcialbym wam pokazac moje pierwsze facy do PESA. Narazie nie oczekujcie zbyt wiele bo jestem poczatkujacym smile.gif

Oto moja pierwsza twarz
Roger Guerreiro:
IPB Image

uwazam ze jak na 1. twarz to chyba nie jest zle, nie? smile.gif

BMP za bardzo poplamione, ale jesli to Twoja pierwsza twarz to nie masz sie czego wstydzić, wyszla niezle.
Hades
Zgadzam się z poprzednikiem i widziałem już gorsze prace wink.gif .
Dominoz
Do fify zdecydowanie ci lepiej wychodzily xD
Bmp skopales......
Nie uwazasz,ze jest za ciemny...? xD

Niepodobny :]
olo
dominoz, odpocznij sobie jeden dzien chociaz od forum bo juz jak czytam te twoje komentarze to mnie glowa boli... podobny jest, kolor jest tez ok wiec nie wiem czxego sie czepiasz...
moze i troszke bmp poplamione ale fotka mala i jak na 1 twarz do wyszla spoko...
Dominoz
QUOTE(o.l.o1 @ Feb 10 2007, 15:53:33) [snapback]121378[/snapback]

dominoz, odpocznij sobie jeden dzien chociaz od forum bo juz jak czytam te twoje komentarze to mnie glowa boli... podobny jest, kolor jest tez ok wiec nie wiem czxego sie czepiasz...
moze i troszke bmp poplamione ale fotka mala i jak na 1 twarz do wyszla spoko...

heh...jakbys ty widzisz jego Rogera zrobionego do Fify...Cudeńko...
Dlatego ten w porownaniu do Fifowskiego cienki wink.gif
Ale szybko sie nauczy,bo do Fify robil dobre twarze.
bilak
Miło widzieć tu jednego z najlpeszych polskich facemakareów do fify biggrin.gif

Chyba oczy są za blisko siebie tongue.gif
322
http://img443.imageshack.us/img443/2152/untitled1copypt2.jpg
to jest ten roger z Fify by me smile.gif

Dominoz - mowisz ze cudenko, ale oceniles mi go "tylko" na 9,5/10 tongue.gif
<joke> smile.gif
porównując fife do pesa to twarze sie robi zupelnie inaczej. Tu dla mnie jest ciężej, ale to dlatego bo przyzwyczailem sie do tych fifowskich twarzy smile.gif
Jakos niedlugo postaram sie skombinowac jeszcze jakas twarz, ale nie mam pesa, i musze kogos prosic aby wgral twarz :]

Pozdro smile.gif
olo
to z lewej to twarz ta sama co z prawej?? bo jak dla mnie to one sie roznia... z prawej gorsza jakosc i gorsza twarz... nie znam sie na twarzach z fify ale jezeli twarza jest tylko to z prawej to badziew w porownaniu do pesa... sorki
Hades
Nawet ładne te twarze z fify, ale i tak wole te z PES'a tongue.gif smile.gif
kemocik
No wiadomo, że w FIFie wygląda lepiej - tam tekstury mają dowolny rozmiar, więc nie sztuka wykonać dobre bmp.
322 - tu trzeba bardziej kombinować z wyostrzaniem, bo w końcu tekstura ma tylko 64*128 smile.gif

o.l.o1 - zauważyłem to samo... jak to jest? z prawej i z lewej są screeny z gry?!
Pelas
tak jak mówiłem ci na gg jest nieźle ale polików nie rozjaśniłęś:\
pracuj dalej
bilak
QUOTE(kemocik @ Feb 10 2007, 16:48:31) [snapback]121398[/snapback]

o.l.o1 - zauważyłem to samo... jak to jest? z prawej i z lewej są screeny z gry?!

To zlewej to screen z OEdit wink.gif
322
update:
IPB Image
sam nie wiem czy lepszy sad.gif
norek
QUOTE(322 @ Feb 10 2007, 21:06:52) [snapback]121521[/snapback]

update:
IPB Image
sam nie wiem czy lepszy sad.gif

Model moze i neizly ale maping do bani, spojrz na oczy, niedopracowane, bmp pomarszczone...byc mordorobem w fifie to nie sztuka (oczywiscie z calym szacunkiem w prace ktora wykonales) , wklejasz fote na teksture lekko obrabiasz i gotowe...w pesie trzeba kombinowac zeby to wygladalo w miare dobrze. Jeszcze dluga droga przed Toba.
Muttley7
jak na pierwszy raz niezle ;]
ale jednak daleko od idealu tongue.gif
mati6a
Nawet male podobienstow jest ale do fify lepsze jak narazie robisz twarze CHociaz zawsze jest tak ze napoczotku sa takie A potem poptrzmy na Norka cool.gif Idealne
Edit Male pytanie jakim programem mozna wyjmowac albo edytowac plik twarzy aby otworzyc go w Photoshopie i jakim programem robi sie mapowanie ??
bilak
w porownaniu z tamtym chyba za duzo go wyostrzyłeś
wali-góra
naucz się robić twarze do pesa nie do fify widać ze masz tamte korzenie... tongue.gif
.:CR7:.
słabiutko tongue.gif ale to początki
Simon
tamten byl zdecydowanie lepszy. za mocno wyostrzyles. wyostrz wczesniejsza wersje ale nieznacznie. bardzo mi sie podoba model. popraw w oedicie usta
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.