Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tworzenie reklam i herbòw przy pomocy opcji edit w PES 4
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Konsole
victorino
Hej nie wiem czy odkryje ameryke czy nie ale chciałbym wam podać fajne stronki na ktòrych pokazane jest krok po kroku jak edytować koszulki klubowe w PES4(reklamy sponsoròw, herby, loga nike, adidas itd.)

Ja sam na ich podstawie wyedytowałem sobie cała Premiership, oraz wiele drużyn z Ligue 1 -wyglądają genialnie. Mam nadzieję że wam się spodoba.To świetna opcja dla osòb ktòre nie używają patchòw.

Trzeba się troche pomeczyć, ale wieżcie mi naprawdę warto.Końcowy rezultat jest świetny.

Oto linki do stron:

--> Premiership http://forum.pesinsight.com/showthread.php?t=18003

--> Ligue 1 http://www.pes-online.net/forum/viewtopic....60450ff089872ad

Niestety powyższa strona jest po francusku, ale nie powinniście mieć klopotòw z odnalezieniem sie.

Aha zanim bedziecie cokolwiek robic w edytorze to najpierw musicie"zetrzeć" powierzchnię żeby była przeźroczysta. W tym celu tworzymy rastry na polu rysunku i bierzemy "eraser"(gumka po naszemu;), wybieramy biały kolor z palety i zmieniamy wielkość gumki na x5 aby było szybciej. Ścieramy całą powierzchnie i potem możemy juz przystepować do tworzenia znaczkòw, reklam itp. Powodzenia

Jeśli znajde cos więcej to dam znać.
Pozdrawiam
Se'ya
Ps. Zmieściłem ten post też na forum N+ , odzew był mały mam nadzieje że wam się przyda.
michau000
wygląda świetnie, chociaż kupa z tym roboty... sam nie wiem, mam wprawdzie trochę kłopotòw z podłączniem [xbox'a] do komputera, ale chyba wolę się pomęczyć z tym, niż po kolei edytować kluby:)
w każdym razie dzięki za info, może się przyda
Jocker
no no no nieźle .... biggrin.gif
MaKaO
Na początku gdy kitserver nie działał w ML, ściągnąłem sobie coś takiego na PC i powiem wam, że nawet fajne, polecam właśnie ściągnąć na PC i jak ktoś jest maniakiem konsolowym (aż do tego stopnia), to właśnie wzorować się widząc to na kompie.
victorino
Cytat
chociaż kupa z tym roboty...

Miałem podobne podejście do tego na początku, ale jak zobaczyłem efekt końcowy to zmieniłem zdanie, fakt jest to pracochłonne, ale nie ma tego tak dużo.
Jak będziesz sobie to edytował po 2-3 dziennie to będzie git, zawsze można włączyć jakąś muzę, aby sie nie nudziło. Ja wyedytowałem całą Premiership, połowę Ligue 1 i kilka drużyn z Bundesligi.

Na początek warto wyedytować te lepsze drużyny, przeciwko ktòrymbędziemy pewnie grać w ML. Potem można wyedytować pozostałe drużyny.
Pozdrawiam
Se'ya
Adi_G
jestem pod wrażeniem :!: :!:
kamillo1985
znacie może więcej takich stron gdzie jest opisane krok po kroku jak edytowac stroje, herby i inne ?

bardzo fajna stronka
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.