Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Co Z Czym, Zeby Było Miło?
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
Bombka
Mam pytanie do Was z czego najlepiej zlozyc sobie pesa6? tzn. jaki wgrac option file i co do niego bedzie pasowac? powiedzmy ze mam stroje whana, do tego dam scoreboardy z pro-evo, tlo i muzyka moze zostac nietknieta, skad najlepiej sciagnac twarze? jaki patch zawiera najlepsze?pilki i stadiony wg uznania i co jeszcze potrzeba? bandy i przyspiewki...wszelkie podpowiedzi mile widziane:)pozdro
Tom-ash77
Ściągnij sobie k_patch. Obecnie jest to chyba jeden z najlepszych patchy. Pasuje do niego kitserver whana, zawiera przyśpiewki, logo w formacie HD, składy do 31.01.2007 (trzeba trochę samemu popoprawiać). Jedyny minus to to, że nie zawiera twarzy (tego pewny nie jestem bo kitservera do niego nie ściągałem) i stadionów no i bootservera. Teraz chyba najnowsza wersja to 2.0
Bombka
no dobra a musze najpierw sciagnac wersje 1.0 czy 2.0 zawiera wszystko co poprzednie?
Tom-ash77
http://www.soccergaming.tv/showthread.php?p=2270544 tu masz wszystko co potrzeba biggrin.gif
Bombka
dzieki Tom-ash77, juz ciagne tongue.gif
Tom-ash77
W kitserverze są twarze i buty biggrin.gif dopiero ściągnąłem
Bombka
jeszcze jedno pytanie, mam juz wszystko na hdd i jak chce to wgrac przez dkz studio to mi wyskakuje komunikat ze np. pliku o_sound nie ma w wybranym przeze mnie folderze a wskazuje na folder dat. mam dkz 0.92beta i naciskam na "apply patch in folder" i dupa blada
Tom-ash77
Jeśli to pokazuje to wtedy pyta sie czy chcesz sam znaleźć ten plik. Klikasz tak, a potem dwa razy klikasz na ten plik (np. 0_sound.afs) w folderze dat. Nie wiem czemu dkz nie znajduje tych plików (miałem to samo smile.gif)
Bombka
juz sobie z tym poradzilem biggrin.gif ale dzieki za pomoc
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.