Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: I Liga: Kolejki 11-14
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Liga WE2002 online > Liga ISSONLINE > Archiwum
Bakel
kemocik - Bakel
NIGERIA- NORWEGIA
1 - 3

Niespodzianka na boisku lidera. Moim zdaniem zasłużona wygrana, mój oponent narzeka na sędziowską stronniczość. ;p

Relacja NorgeTV
kemocik
Nosz, stronniczość? : DDDDDDD Mało powiedziane...
Drugi raz zdarzył mi się megabug z sędzią... Otóż w loss time pierwszej połowy przy stanie 1-0 dla mnie odebrałem piłkę obrońcy Bakela i zaczynam wychodzić 3 na 1 - biegłem lewą stroną boiska, a jedyny obrońca Bakela był po jego prawej stronie. Ale co mi z tego? Wcisnąłem R1 Obi Mikel zdążył sobie raz wypuścić piłkę - nawet już spojrzałem na radar, czy oby Bakel nie wychodzi keeperem, i co?
I MEGARZALOBUL biggrin.gif
Sędzia skończył pierwszą połowę......

Byłem tak zdenerwowany, że po prostu nie mogłem wyrobić... Poklikałem sobie w menu w przerwie, żeby trochę się wyluzować xDDDD, ale nic z tego...
W końcówce dałem superofensywne ustawienie no ale się nie udało...
RZAL

Pierwszy raz z tym błędem spotkałem się na szczęście w sparze...
Odebrałem piłkę obrońcy na 10 metrze przed bramką na środku boiska, już wciskam strzał, a sędzia kończy połówkę.....................................
Bakel
I tak byś nie trafił ;p
>Iras<
Jutro wyjeżdżam na tydzień bo mam ferie, więc tylko dzisiaj wieczorem mogę zagrać do ligi. Zaległe mecze rozegram jak wrócę.
kusik
QUOTE(>Iras< @ Feb 9 2007, 16:46:42) [snapback]120980[/snapback]

Jutro wyjeżdżam na tydzień bo mam ferie, więc tylko dzisiaj wieczorem mogę zagrać do ligi. Zaległe mecze rozegram jak wrócę.

Ok, z Lukim podobna sytuacja pisal mi ze idzie do szpitala na 2 tyg. Chlopaki wpisze Wam walkowery, ale oczywiste, ze mecze bedziecie mogli rozegrac.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.