Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jak Wgrać Kitsy
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
bilak
Zrobiłem z Djurgarden (czy jakoś tak) Legie i chce wgrać jakieś kitsy Legii
może ktoś tu jakieś zapodać i powiedzieć jak je wgrać ?
mata-on
najlepiej przez kitserver
PS. następnym razem nie zakładaj tematu tylko dobrze poszukaj
bilak
ale mnie wkurzają takie wypowiedzi
wiem ze przez itserwer ale skąd mam wziąść numery druzyn itd.
i poprosiłem o kitsa
ComeBack
176,"Other\Djurgardens"
Do folderu Djurgardens w KS wklej stroje ległej
POZDRAWIAM;)
gavi
elo nie chce zakładać nowego tematu to tu walne,mianowicie nie wiecie jak wgrać kitsy przez GGS do pes6? bo wogóle jak się włącza podgląd stroju to mi błąd wyskakuje...
pzdr.
bilak
QUOTE(ComeBack @ Feb 5 2007, 19:11:23) [snapback]119915[/snapback]

176,"Other\Djurgardens"
Do folderu Djurgardens w KS wklej stroje ległej
POZDRAWIAM;)

wrrrrrrrr

mogłbyś miec szacunek do kibiców innych druzyn i nie obrazac Legii :/
Nienawidze jak ktoś mówi legła zwykły okaz braku szacunku sportowego i tacy ludzie po prostu są zazdrosni :/
ComeBack
"zwykły okaz braku szacunku sportowego i tacy ludzie po prostu są zazdrosni " huh.gif
czego mam jej niby zazdroscic?
P.s ja tez wielu rzeczy nienawidze i nie mowie o tym... poza tym zalorzyles temat po to zeby sie dowiedziec jak wrzucic stroje czy po to zeby rozkminiac sie nad tym czego nienawidzisz??
POZDRAWIAM;)
Dominoz
QUOTE(..::BILAK::.. @ Feb 5 2007, 21:03:21) [snapback]119988[/snapback]

wrrrrrrrr

mogłbyś miec szacunek do kibiców innych druzyn i nie obrazac Legii :/
Nienawidze jak ktoś mówi legła zwykły okaz braku szacunku sportowego i tacy ludzie po prostu są zazdrosni :/

Taaaaaaaaak!
Zazdroszcze wam:

- Obsiuranego stadionu
- Kibicow = hooliganow, ktorzy na meczach tylko rzucaja "kurwami" na innych...
- Wiecej nie powiem xD
bilak
boshe nie kłucmy sie

obraziłeś mnie i tyle jesli nie przeprosisz to trudno pokazesz tylko klasa kibiców Wisły bo ja ich nie obrazam i nie życze sobie żeby oni obrazali mnie

prosze o zamkniecie tematu i nie oodpisywanie na tego posta !
gavi
QUOTE(Dominoz @ Feb 5 2007, 21:16:57) [snapback]119996[/snapback]

Taaaaaaaaak!
Zazdroszcze wam:

- Obsiuranego stadionu
- Wiecej nie powiem xD

Nie napinajcie się(net od tego nie jest,forum tym bardziej)!!
Napisał tak,nie przeprosił jego sprawa...
a co do Lecha,pamiętasz finał PP;>
Dominoz
Pewnie....
Skopalismy legii tyłek w warszawie, a hooligani z łazienkowskiej zaczeli rzucac w lechitow butelkami, kijami itd...Żałosne... :/
bilak
skoro nas prowokaliscie :/
pewnie nie byłeś na tym meczu a sie odzywasz :/
poza tym w\tedy to była inna Legia w kryzysie a ostatni mecz w Warszawie -jechaliśmy Lech równo biggrin.gif

Ale nie piszci juz w tym topicu bo sie % posypią tongue.gif
ComeBack
"boshe" co klasa to klasa blink.gif...n/c
"skoro nas prowokaliscie :/"- to upowaznia do chamskiego zachowania?rzucanie butelek itp??tak jest za kazdym razem jak przegrywacie...(przynajmniej podobnie)
"w\tedy to była inna Legia w kryzysie "- cos dlugo sie kryzys ciagnie...Stal Sanok
no i nie porownuj kibicow Wisły i legi(niech bedzie)...klase pokazaliscie po ostatnim MP...nie ma to jak rozwalic wlasny rynek(czy starowka to byla, nieznam sie)z uciechy huh.gif
POZDRAWIAM;)
bilak
specjalnie tak napisałem :/
Dominoz
Po prostu nie umiecie przegrywac i kibicowac innym...
Przyjedz kiedys na mecze lecha...Bluzgi na inne zespoly pochodza od bardzo malutkiej ilosci jednostek, ktorych nie powinno byc na stadionie...
Reszta koncentruje sie na meczu, a nie na wyzywaniu innych...To sie kibicowanie nazywa.
gavi
blink.gif blink.gif dobra ogarnijcie dupy nikt nic po finale PP nie śpiewał,nikt nie kradnie(93') jest luzik koniec tematu bo jak tu każdy taki mądry jest to zobaczymy jak będzie w realu i już koniec .
Moim zdaniem temat do zamknięcia.
bilak
a byłeś kiedyś na meczu Legii przy pełnych trybunach albo i nadkomplecie ,chyba nie ansz wina ze mamy mały stadion
i niezbyt duze fundusz fan klubu
Sam osobiście jestem za selekcją na żylecie

Prosze !
Ma ktoś kitsy Legii wykonane przez Torin ??!!
ComeBack
QUOTE(Dominoz @ Feb 5 2007, 21:38:01) [snapback]120012[/snapback]

Po prostu nie umiecie przegrywac i kibicowac innym...
Przyjedz kiedys na mecze lecha...Bluzgi na inne zespoly pochodza od bardzo malutkiej ilosci jednostek, ktorych nie powinno byc na stadionie...
Reszta koncentruje sie na meczu, a nie na wyzywaniu innych...To sie kibicowanie nazywa.

Masz 100% racje,bylem na ostatnim meczu Lech - Wisła i musze przyznac, ze w Poznaniu wiedza jak kibicowac, fakt ze jakis paru łysoli zaczeło z "qrwami " jechac ale zaraz zostali zagluszeni przez normalnych kibicow Lecha smile.gif
P.s Krk czeka na Was wink.gif mam nadzieje, e zapelnicie sektor gosci
POZDRAWIAM;)
snok3r
QUOTE(Dominoz @ Feb 5 2007, 23:16:57) [snapback]119996[/snapback]

Taaaaaaaaak!
Zazdroszcze wam:

- Obsiuranego stadionu
- Wiecej nie powiem xD

juz powoli zaczyna mnie irytowac twoje wpieprzanie sie do kazdego tematu... gdzie nie popatrze to toje posty. zebys chociaz mial cos madrego do powiedzenia... huh.gif
po kiego zes sie tu w ogle odezwal? w temacie nie miales nic do powiedzenia, a tekst o zazdrosci nie byl do ciebie skierowany tylko do comeback'a, a ty wyskoczyles z tym postem jak "filip z konopii" i jeszcze przy okazji obraziles zapewne uczucia kilku osob na forum(tak, nawet tu zdarzaja sie fani legii vel poleglej - elo raf wink.gif )

RiB, zaprawde RiB...
Raffels
Panie Dominoz. Tak sobie przeczytałem twoje posty i się uśmiałem za wszystkie czasy. Obsiurany stadion? Nie powiem, może w obecnym stanie nie jest on architektonicznym cudem ale nazwanie tak jak ty to napisałeś to jest już chyba lekka przesada. Pewnie jak będziemy mieli nowy stadion to też tak powiesz? Nie zdziwiłbym się wcale. Kiedy jeszcze nie mieliście tych trybun za bramkami można powiedzieć, że stadion Lecha był takim samym obsiurasem. Teraz fakt, rozbudowa i te sprawy i obiekt, jeżeli zostanie ukończony będzie zajebisty. Jak widzisz nie jestem kibicem Lecha a potrafie mieć szacunek do waszego stadionu. Po drugie: kibiców którzy rzucaja kurwami? To ty chodzisz na mecze Legii, że się wypowiadasz o takich rzeczach? Akurat tak się składa, że na samych spotkaniach, jeżeli grupa przyjezdzna nie prowokuje jedynymi przekleństwami jakie padają to tylko pod adresem PZPN. Ale widać ty jesteś wszechwiedzącym i wiesz lepiej. Co do PP - kto zaczął wyzywać kibiców Legi wznosząc obrażliwe piosenki? Własnie piłkarze Lecha. I się dziwisz, ze taka reakcja była? Poza tym butelki i kije tam nie latały, ale oczywiście ty wiesz lepiej, sorry.
Poziom kibicowania należy u nas od lat do najwyższych, zobacz jakie mamy oprawy itp. Fakt, to co stało sie na starówce to zwykłe skurwysyństwo tylko zobacz co się dzieje na innych stadionach. Mowisz o Lechu i kibicach waszych tak jak o jakiejś świętości, bezkrytycznie jakby byli najlepsi na świecie. Może troche obiektywizmu kolego, co? Bo jeżdzić po innych to jak widać każdy potrafi.

Ps. Proszę nie odpisywać na tego posta. Kazdy post nie związany z tematem będzie usuwany. Dominoz, jak chcesz porozmawiać to zapraszam na gg, a nie tu.

Ps2. Oczywiście Dominoz dostaje kolejne 10% za posta nie na temat, a właściwie posty i spowodowanie rozmydlenia tematu. Oby tak dalej kolego.
gavi
ponawiam prośbę a raczej pytanie...nie wiecie jak wgrać kitsy przez GGS do pes6? bo wogóle jak się włącza podgląd stroju to mi błąd wyskakuje?
pzdr.
bilak
zedytowałem sobie stroj francji [HD] (tylko usunołem logo francji)
i kiedy probuje właczyc mecz wywala mi do Windowsa sad.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.