Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Dkz Studio.pomocy
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
kksm
Pobrałem DKZ Studio i wersje 0.90 i 0.91 i 092.Wszystkie wersje mi nie działają.Da się jeszcze zainstalować ale później jak DKZ sie konfiguruje przy pierwszym odpaleniu i coś tam się instaluje to zatrztmuje się i mówi że ne ma czegoś tam sieciowego i musze wkazać plik DkzStudio.msi.Ma ktoś go może albo jakieś porady na ten temat. sad.gif sad.gif sad.gif .Z góry dzięki i mam nadzieje że mi pomożecie
kksm
To jak pomorze ktoś może siano on powinien wiedzieć prosze.Oczywiście nie wykluczam pomocy innych użytkowników,moderatorów i administratorów.PLEASE mad.gif
Dominoz
Nie wiem, moze sie myle, ze wydaje mi sie, ze musisz sciagnac Microsoft Net Framework...
kksm
To na pewno nie to bo dawniej mi działało .Odinstalowałem i po pewnym czasie zainstalowałem i nic ani rusz.

Dokładnie pisze tak FUNKCJA KTÓREJ PRÓBÓJESZ UŻYĆ ZNAJDUJE SIE W NIEDOSTĘPNYM ZASOBIE SIECIOWYM.KLIKNIJ PRZYCISK OK ABY SPRÓBOWAĆ PONOWNIE LUB WPROWADŹ ALTERNATYWNĄ ŚCIEŻKĘ DO FOLDERU ZAWIERAJĄCEGO PAKIET ,,DkzStudio.msi" W POLU PONIŻEJ. blink.gif

POMÓŻCIE NIE WIEM CO ROBIĆ. sad.gif sad.gif sad.gif
kksm
To jak pomoże ktoś:
SIANO
T-MAC
NOREK
WHAN
INNI UŻYTKOWNICY

Błagam was.Bez tego nie pododaje sobie gadżetów do mojego ukochanego PESIKA.Pomocy!!!!!!!!! sad.gif
kksm
Dalej.Poooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooomocy.
Kriss może ty.No dalej.Zabierzcie głos w tym temacie.
Dominoz
Zamknij sie juz.
Wez nie rob siary koles...

Nie placz tak...nie nasza wina,ze programu uruchomic nie umiesz.
Edytuj posty jak chcesz cos dodac...Jak ktos bedzie ci chcial odpowiedziec,to ci odpowie...
gavi
Miałem też coś takie i jak 1 raz włączałem DKZ to te włączające się instalki anulowalem kilka razy i luz blus.
Mnie osobiście wersja 0.92 nie podoba się(m.in przez to) i korzystam z 0.90 smile.gif'
Ps. Na przyszłość o pomoc proś ładniej smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.