O Rly ? ;D
Pozdrawiam,
saper
kemocik
Feb 1 2007, 22:30
Czaderoska byua wkrentka Tkaczyka. Rzócił superosko i ot tei wkrentki sie zaczeóo sie.
po obejrzeniu meczu poszedłem szybko do kibla po czym się spałowałem z wrażenia.
HURA NASI CHŁOPCY SĄ NAJLEPSI:D
Czarku zesrałem się

zamiast gaci miałem twój ryj pod sobą. Chyba mi loda robiłęś
szkoda, że się nie zesrałeś w gacie z wrażenia
wali-góra
Feb 1 2007, 22:38
bosko było...
Zobaczylem wynik na wp.Pilka reczna....sport rzalowy no ale jak Polska gra to final ogladnac trzeba bedzie.
Amen
Dominoz
Feb 1 2007, 22:43
Obecnie nie mam glosu...tak sie darłem.
Ogladalem z tata, mama, siostra, kumplem i psem...Ale byly emocje

A co dopiero bedzie w niedziele....Juz sie doczekac nie moge

Pokonamy SZFABÓW!
rzeczywiscie kemocik wkretka tkaczyka to byl geniusz. skubany wielki podziw. lekki dreszczyk podczas meczu byl ale z niemcami przegramy bo to gospodarze a wiadomo jak to z sedziami jest. no i juz z nimi wygralismy wiec chyba starczy
emocje bylyyyyyyy... z niemcami bedzie ciezko. patrzac na francuzow to czarno to widze... a niech sie szwaby uciesza. ale jakby tak z polakami przegrali to by byla sensacja. za II wojne swiatowa!
QUOTE(Simon @ Feb 1 2007, 23:04:53) [snapback]118722[/snapback]
emocje bylyyyyyyy... z niemcami bedzie ciezko. patrzac na francuzow to czarno to widze... a niech sie szwaby uciesza. ale jakby tak z polakami przegrali to by byla sensacja. za II wojne swiatowa!

Jest!!!!!!!!! POLSKA WALCZĄCA
glowa891
Feb 2 2007, 00:32
Ratujcie

! Mam cyfrę+ i nie mam polsatu! A odłączać anteny nie za bardzo mi sie widzi bo mam za bardzo pomieszane! Czy na jakimś innym kanale np. niemieckim, włoskim, chińskim, arabskim itp. bedzie transmitowany ten mecz? Prosze o odpowiedź!
DonFredek
Feb 2 2007, 00:38
Gratulacje.Pierwszy raz Polacy nie przegrali z wlasnymi nerwami.ale to co sedziowie odprawili to prawdzwy skandal.myslalem ze juz szczyt bezszczelnosci osiagneli sedziwoei w meczu francja-niemcy.przeciez 30 sekund przed koncem nie uznali regularnej,wyrownujacej bramki francuzow.ok,mozna pomyslec ze popelnili jeden blad,ale pozniej francuzi rzucili,bramkasz niemcow obronil,pilka dokladnie 9 sekund przed koncem wypadla w out,ale czasu nie zatrzymali,dopeiro stopneli przy 79:57,aby nastepnie przesunac do 79:59,zostawiajac im sekunde na rzut.francuzki trener zlozyl skarge,i chojnie oddali mu dwie sekundy.
Niemcy bez oszustwa jeszcze nigdy nei wygrali.
Nastepujaco.1954 rok w finale z wegrami:udowodniono Doping,mieli przewage ze mogli grac w wkrecanych korkach na deszczu a wegra nie wolno bylo.aha i jeszcze puszkasz byl skoszony ze ostatnie dwa mecze nie mogl grac iw w finale wrocil z handicap.wiekszy skok do 74 roku.wygrali z nami nie zasluzenie,co zreszta przyznal nawet paul breitner,ze polska musiala wygarc ten emcz i turniej.ale myslisz ze oficjalnie jakeis media,czy to eurosport czy gdziekolwiek wspomna to na zachodzie.zreszta historie tak samo instrumentalizuja i klamia,albo porostu nie wspomna.nastepne w 86 roku z austriakami podawali sobie pilke,grajac na zero zero,tak jawnie ze niemeicki komentator nie mogl wsytdu ukryc i byl w szoku.potrzebowali remisu,zeby oboje byli dalej,a algeria odpadla.przypadkowo skonczylo sie 0:0,ale czy ktos to wspomnial,czy niemcy byli kiedys ukarani???w 90 roku listkeiwicz w finale podyktowal niemca rzut karny,nie sluszny.a w ostatnich czasach jeden przypadek dopingo za drugim.zreszta zarzucjaac zawsze wschodowi doping,tylko dlatego ze nie mialy te panstwa pieneidzy industrialnie doping stosowac jakl niemcy i byli czesciej nakryci.ale teraz jak sa lepsze nmetody,to coraz czesciej niemcow nakrywaja,ale w za kulisami zawsze sa robione uklady i itak malo wychodzi na jaw.ale wytlumaczenia ich sa wogole anjkölepsze.a to ten poprzez paste do zebow,niwiedzac nic przyjal doping a to konia smarowal i a to bez wiedzy jego bylo dopowany.ale teraz co w pilce recznej sie dzieje jest jeszcze gorsze.wogoel subjektywnie podejmwoane sa decyzje.poalcy stali w miejscu,dunczycy jak dzikie swinie sie rozpychalia el poalcy zawsze dostali faul,a po drugiej stronie ta sama sytuacja byla inaczej coeniana.dunczycy ciagle dstawali pilke spowrotem.dopiero pdo koneic meczu w drugiej dogrywce zaczeli kilam decyzjki dla nas oceniac.gdybny byl regularnie gwizdany mecz skonczyl by sie 29-9.!!!ale poalcy mimowszystkiego,sedziow,wrogiej publicznosci,wygrali.razu wygraliszym juz z nimi i tym razem tez.stawic pomnik karolkowi bieleckiemu.
Ale były wtedy emocje, myslałem że zawału dostanę.
PS. Proszę o głosowanie w sądzie.
PS2 Proszę o kulturalne wypowiedzi.
Pozdro for all/
Mecz fantastyczny, boski ale nerwy jak cholera. Paznokci już nie mam
MAAAAAMY FIIIIIIIINNAŁ!!!
A tu proszę link do opisu mecz, do tego trzy bramki Polaków (niestety bez podkrętki Tkaczyka

):
*
http://www.reczna.pl/?page=news_one&id=1440*
BartekRym
Feb 2 2007, 15:00
Szacun dla naszych!
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
AdamSzmulki
Feb 2 2007, 15:31
lukasso
Feb 2 2007, 15:37
finał przegramy,jak zawsze..
Czy mógłby ktoś zarzucić link do Bramki Tkaczyka bo chciałbym mieć ją na kompie? pozdro
w ankiecie brakuje jednej mozliwosci, a mianowicie, nasi beda dobrze grali, beda lepsi od niemcow, ale sedziowie nie dadza nam wygrac
a co do bramki tkaczyka, to nie wiem czemu wszyscy sie tak nia podniecacie ? ;P coz bramka ladna, ale taki padaja gromy, sam dobrze wiem, gdyz gralem kiedys w reczna na bramce i nie raz kolo ze skrzydla mi taka pile wkrecil ;D
pozdro
Dziś Wielki mecz już o 16.00 Jeśli wierzycie w polaków to wejdźcie na adres poniżej i tam na dole zagłosujcie w ankiecie na
nein Tym wypowiedzeniem zakomunikujecie tym zakutym łbom że to Polacy powinni wygrać ten mecz!!
Szwabska ankietaJest jeszcze 2 ankieta pod adresem
tymJedziemy tam na dół i klikamy
POLEN i potem
Abstimmen.
Tam równierz Polacy prowadzą!!
Do BOJU POLSKO.
Nie damy się Szwabom i Adolfom.
we wszystkich ankietach nasi gora. oby w meczu tez tak bylo. boze. przeciez ja zawalu dostane na tym meczu
I jak to powiedział siarra w kilerach "Cały misterny plan w pizdu." Niestety, przegraliśmy, ale na otarcie łez mamy srebro. Chć mnie to w ogóle nie cieszy, no nic, trudno. Pozdrawiam i zapraszam do komentowania meczu.
QUOTE(lukasso @ Feb 2 2007, 15:41:58) [snapback]118851[/snapback]
finał przegramy,jak zawsze..
jak zawsze... święta prawda, ale cieszmy sie tym co mamy, przecierz nikt nie liczył nawet na wyjście z grupy
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.