Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Prośba ! :|
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
chodz17
prosze o przejście meczu powiaż grałem go z 5 razy i zawsze po zakończeniu gra mi sie zacina i nie moge grac dalej dry.gif prosze !! z góry serdeczne dziex rolleyes.gif <a href="http://www.republika.pl/allegrochodz/konami.rar">Link</a>
patryk90
QUOTE(chodz17 @ Feb 1 2007, 19:27:10) [snapback]118608[/snapback]

prosze o przejście meczu powiaż grałem go z 5 razy i zawsze po zakończeniu gra mi sie zacina i nie moge grac dalej dry.gif prosze !! z góry serdeczne dziex rolleyes.gif <a href="http://www.republika.pl/allegrochodz/konami.rar">Link</a>

Podaj linka do tego bo pod tym nic nie ma to Ci przejdę ten mecz, pozdrawiam
patryk90
QUOTE(chodz17 @ Feb 1 2007, 19:35:27) [snapback]118614[/snapback]

I lipa sad.gif przeszadełem Ci ten mecz i gdy zapisuje pojawia się czarne tło i wywala do windowsa, więc Ci nie pomogę, ale próbowałem, pozdrawiam
Massimo
U mnie też nie działa, wygrałem mecz, doszło do momentu kiedy analizuje wyniki meczów i zwiecha.
chodz17
kurde nie wiem dlaczego mam tak samo jak wy :/
m3ron
QUOTE(chodz17 @ Feb 2 2007, 13:58:51) [snapback]118809[/snapback]

kurde nie wiem dlaczego mam tak samo jak wy :/

Raczej my mamy tak samo jak Ty biggrin.gif
Cóż u mnie też zonk i nic z tego (sytuacja taka sama)
Pro player
też próbowałem i dupa! sad.gif
R@SSeLL
Bez kitu u mnie tez zwieszka blink.gif
Massimo
No nic, pozostaje Ci tylko rozpocząć karierę od nowa, a jeżeli problem się powtórzy reinstall gry.
chodz17
reinstall już robiłem sad.gif już zacząłem grać od nowa kariere dry.gif
Bo0os
od nowa? o kurwa :/ wspólczuje...

a który miałes sezon?
Adam (L)
Mnie też wywala:O
Pozdro
chodz17
1 sezon dry.gif trudno sie mowi :/ moze by komuś z orginałem sie udalo bo ja mam pirata cool.gif
Massimo
Ja mam oryginała i nie chodzi.
chodz17
drugi raz skończyłem 1 sezon i to samo ohmy.gif stypa sad.gif
dodgers
to niefart masz ;/ moze to PSG jakies zwalone masz. mzoe OF'a zmien i zagraj od nowa. nie mowie ze to pomoze, ale jak to mówią tonący brzytwy się chwyta. a nuż sie uda ;]
chodz17
próbowałem nic nie daje sad.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.