Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Scoreboardy Ze Strony Głównej
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
misiek1899
Ściągnąłem ze strony głównej scoreboard kUrgan i FastDog który jest w najnowszym temacie.I mam problem.
Pisze tam ze scoreboardy zmieniaja sie zaleznie kim sie gra.Ale gdy gram np Arsenalem na jego stadionie mam scoreboard ligi francuskiej (mecz towarzyski).Gdy gram ML Barcą mam scoreboard z Ligi Mistrzów.Dlaczego ?
Z góry thx.
Pro player
QUOTE(misiek1899 @ Jan 31 2007, 21:13:34) [snapback]118341[/snapback]

Ściągnąłem ze strony głównej scoreboard kUrgan i FastDog który jest w najnowszym temacie.I mam problem.
Pisze tam ze scoreboardy zmieniaja sie zaleznie kim sie gra.Ale gdy gram np Arsenalem na jego stadionie mam scoreboard ligi francuskiej (mecz towarzyski).Gdy gram ML Barcą mam scoreboard z Ligi Mistrzów.Dlaczego ?
Z góry thx.

A ja mam scoreboard pucharu Uefa w meczu towarzyskim-porazka!-nie wiem czemu?/

który masz scoreboard?/-jak grasz róznymi zespołami towarzyskie to masz różne scoreboardy?/
lons
No wlasnie tez mam ten problem.Chce np miec scoredord canal+ i tylko on.Jak to zrobic??? wie ktos??nie chce zeby mi sie np zmienialy tylko chce jeden jaki mi sie podoba i nie wiem jaki plik to ten canal+.W tym 0_text i E_text sa rozne pliki ale nie wiem jaki jest za jaki scorebord odpowiedzialny.
Kriss91
Wszystkie scoreboardy są w jednym pliku. Aby je zmieniać wg własnej woli trzeba wejść w opcje przedmeczowe (2ga strona) i ustawić sobie scoreboard np. dla ligi włoskiej smile.gif W twoim przypadku lons musisz sobie wybrać ligę francuską.
lons
QUOTE(Kriss91 @ Jan 31 2007, 23:13:20) [snapback]118378[/snapback]

Wszystkie scoreboardy są w jednym pliku. Aby je zmieniać wg własnej woli trzeba wejść w opcje przedmeczowe (2ga strona) i ustawić sobie scoreboard np. dla ligi włoskiej smile.gif W twoim przypadku lons musisz sobie wybrać ligę francuską.

Sory ale nie rozumiem gdzie???moglbys troche jasniej opcje przed meczowe,w ktory dokladnie miejscu.I jeszcze jedno np w online mam scoreboard pod nazwa exibition jest on na zdjeciu w tych scorebordach a ja chce go zmienic np na inny to tez mam w tych opcja prze meczowych zrobic,zeby dzialalo onlne.Nie wiem za bardzo co masz na mysli mowiac opcje przed meczowe,w grze ale gdzie na drugiej stronie???Tzn wiem ze jak bede gral lige francuska to bede mial ten scorebord ale chce zeby on byl na online jak gram zamiast tego exibition i nie wiem jak to zrobic zeby byl.
Oran
A ja mam innego 'problema', właściwie prośbe smile.gif

Mógłby ktoś zapodać linkiem do takich herbów jak tam są (drużyn, lig, flag etc.)?

Byłbym zobowiązany smile.gif

EDIT:

Do takich jak na screenach, 'reklamujących' scoreboardy :]

EDIT2:

Taki leń ze mnie, że nawet nie luknąłem czy jest git... okazuje, się, że one już są w tych paczkach 'included' wink.gif

Sory za spam w takim razie xD
Kriss91
lons-chodzi mi o te menu po wyborze drużyn. Klikasz R1 (chyba) i masz tam do wyboru rodzaj scoreboard. Nie wiem jak się kształtuje sytuacja z trybem Online, ale domyślam się, że jest tak samo.
lons
QUOTE(Kriss91 @ Jan 31 2007, 23:42:19) [snapback]118383[/snapback]

lons-chodzi mi o te menu po wyborze drużyn. Klikasz R1 (chyba) i masz tam do wyboru rodzaj scoreboard. Nie wiem jak się kształtuje sytuacja z trybem Online, ale domyślam się, że jest tak samo.

Juz wiem zrobilem to i dziala.Ale niestety w online jest ten scorebor exibition.Ale to dziwne ze ten dziala a inne nie.Napewno trzeba cos zrobic w plikach tak czuje i wtedy bedzie git.No bo jak dziala ten exibition to czemu nie mozna byloby ustawic innego. dry.gif
lons
Juz zrobilem.Mam taki scoreboard jaki chce na online.Wystarczylo odpowiednie pliki podmienic i jest git biggrin.gif
misiek1899
Mam pytanie.Jak zmieniac te scoreboardy w ML? Bo gram Lige Hiszpańską i gram Barcą a Scoreboardy mam inne sad.gif
Oran
Masz scoreboardy do Master Ligi i nie zmienisz ich, ale jak sobie zagrasz LIGE hiszpańską to już będziesz miał scorboardy z primera division.

Master Lige sponsoruje ESPN biggrin.gif
Gdyby było inaczej, to byśmy mieli jak w superpatchu z "barcleysem" smile.gif
Mike85
QUOTE(misiek1899 @ Feb 3 2007, 15:18:35) [snapback]119165[/snapback]

Mam pytanie.Jak zmieniac te scoreboardy w ML? Bo gram Lige Hiszpańską i gram Barcą a Scoreboardy mam inne sad.gif

z paczki którą zassałeś skopiuj sobie np na pulpit plik 00599. Zmien nazwe pliku na unknow_00603. Nastepnie otworz DKZ Studio otwórz plik 0_tex w katalogu DAT, wyszukaj sobie plik unknow_00603 kliknij na nim prawym i daj na import i załąduj plik unknow_00603 który masz na pulpicie, bedziesz mial wtedy logo C+. Tak samo mozesz zrobic z plikiem 00604 bo ten plik odpowiada za ML ale division 2 a ten 00603 za division 1
misiek1899
Ale własnie zagrałem towarzyski mecz z tablicami z Primiera Division i potem właczyłem ML i miałem znowu taki czerwony :/ Nie da sie tego zmienic zebym w ML miał tablice z Primiera Division ?
Mike85
QUOTE(Oran @ Feb 3 2007, 15:36:38) [snapback]119177[/snapback]

Masz scoreboardy do Master Ligi i nie zmienisz ich, ale jak sobie zagrasz LIGE hiszpańską to już będziesz miał scorboardy z primera division.

Master Lige sponsoruje ESPN biggrin.gif
Gdyby było inaczej, to byśmy mieli jak w superpatchu z "barcleysem" smile.gif

proste ze mozesz je zmienic, trzeba tylko umiec tongue.gif
misiek1899
Własnie zmieniam je tak jak mi móiłes.Za chwile napisze co z tego wyszło.Czy po zmienie bede miał wszystko jak wczesniej tylko w ML zamiast tablicy czerwonej bede miał tablice z PD ?

Nike ale ja nie chce tablicy z Canal +.Bo wgrałem to 00599 i mam tablice Canal +.Jaki nr ma tablica z ligi hiszpańskiej ?
misiek1899
Wie ktoś jaki nr ma tablica z Ligi Hiszpańskiej ?

Wgrywałem wszystkie tablice po kolei zeby w Ml miec tablice z Primiera Division i w końcu trafiłem.To tablica nr : 00596.
Podam wam tez nr odpowiadajace za inne tablice.Może komuś sie przyda :
602-world cup
601-cup
599-ligue 1
600-eredivisie
597-serie a
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.