Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: I Liga: Kolejki 7-10
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Liga WE2002 online > Liga ISSONLINE > Archiwum
Bakel
Zapraszam
Bushmen
bushmen 2-1 Aros

Mecz zaczal sie od bardzo groznych atakow Arosa, ktore zaowocowaly bramka w 35 minucie. Przed przerwa po paru moich kontrach udalo mi sie zremisowac. Od poczatku 2 polowy Aros nacieral, chcac zdobyc komplet punktow ;D Ja co jakis czas wyprowadzalem grozne kontry z fatalnym wykonczeniem tongue.gif Jednak ostatnia akcja meczu nalezala zdecydowanie do mnie. W 92 minucie Kolka (ktory napoczatku sezonu wzbudzal smiech na twarzy przemka ;P) podal idelanie do Sjolunda a ten popisal sie strzalem zycia strzelajac piekna bramke. Dzieki Aros za dobry mecz.

Dodam tylko komentarz Arosa biggrin.gif
23:03:32 Aros
strzal zycia gratki!
snake
snake 1-0 przemo
Mecz całkiem fajny, wyrównany, miałem farta, w ostatniej minucie Przemo miał sam na sam i mój bramkarz zachował zimną krew.
Komentarz po meczu:
Przemo, 2007-02-03 12:29:12:
ja pierdole

Przemo, 12:29:14:
nie moge

Przemo, 12:29:16:
kurwa mac

Przemo, 12:29:18:
pierdole ta gre

Przemo, 12:29:47:
co za oszustwo

Przemo, 12:29:53:
chuj
>Iras<
Iras (Japonia) 2:0 Empo (Meksyk)

Oddałem więcej strzałów w tym meczu i udało mi się zdobyć dwie bramki. W pierwszej połowie przeważałem, potem mecz się wyrównał.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.