Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Hajtas Ban
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Ranking WE2002 online > Reklamacje zamknięte / Closed claims
farek
witam.
pisze w imieniu mojego kolegi o nicku hajtas. nie ma on dostępu do forum wiec poprosił mnie o napisanie posta.
został on w dniu dzisiejszym obdarowany banem i nie wie za co. konto posiada tylko jedno więc nie widzi powodów tej kary.. liczy na jakies wyjasnienie tej sytuacji albo chociaz na powodu bana.

a tak ode mnie to ja tu tylko posrednicze.
pozdro
snake
Powod jest prosty, gracz mial dwa konta, jedno to hajtas a drugie to Harnat.
farek
hajtas zapewnia ze nie ma drugiego konta... dodatkowo chciał sprawdzić IP swoje i tego harnata i nie ma takiego gracza nigdzie, ani w tabeli ani w spisie uzytkowników... Mógłbys to jakos wyjasnic?? Prosiłby o jakiś dowód czy cos...

pozdro
Aros
QUOTE(farek @ Jan 31 2007, 10:36:49) [snapback]118150[/snapback]

hajtas zapewnia ze nie ma drugiego konta... dodatkowo chciał sprawdzić IP swoje i tego harnata i nie ma takiego gracza nigdzie, ani w tabeli ani w spisie uzytkowników... Mógłbys to jakos wyjasnic?? Prosiłby o jakiś dowód czy cos...

pozdro

Naszym zdaniem istnieją powody do zbanowania. Zamykamy reklamację.
snake
Oto dowód:
83.17.185.218 aqz218.internetdsl.tpnet.pl 8633427 [email protected] Harnat
83.17.185.218 aqz218.internetdsl.tpnet.pl 312246 [email protected] hajtas
83.17.185.218 aqz218.internetdsl.tpnet.pl 312246 [email protected] kojot

Jak widać Hajtas ma nowe konto o nazwie kojot, które również zostaje zbano
czarek
po pierwsze internet może miec w sieci lokalnej i ip jest takie same
snake
Tak, na to też zwracamy uwagę i nikt bana za darmo nie dostanie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.