Zamieszczam swego OF'a z dużą ilością transferów, jako, że okres transferowy trwa, będę aktualizował OF'a
GFF.OFP.S. Zakładam temat po to, aby nie pojawiało się kilka nowych, że ktoś chce tego grajka, a ktoś tego. Piszczcie tu na bieżąco a ja będę starał się wszystko uzupełniać.
Pozdrawiam!
Gram na Twoim ofie 3.0 i musze przyznać że robisz najlepsze ofy do Pesa 6 teraz to tylko w sumie czekam na kolejne Twoje updaty bo wszystkie patche jakiego wychodzą są bez sensu.
jak dla mnie największe plusy za:
+2 drużyny z OE(więcej mi nie trzeba, ewentualnie z jescze 1 ) i Bundesliga
+dużo młodych gwiazd
+zrównoważone statsy
najlepsze to właśnie to pierwsze nie lubie mieć OE bo zawala miejsce sa słabe drużyny i w ogóle wole juz lige Holendeską, ale 2-3 drużyny sa w sam raz, zawsze do LM je wrzucam, świetna robota.
Jednak na ofie jaki grałem jest jeden minus, ale łatwy do zlikwidowanie, niestety podczas gry w Master League mam trochę podwójnych zawodników, zauważyłem że to są młode gwiazy: Walcott, Aguero, R. Palacio i wiele innych. Troche głupio że mozna mieć np dwóch walcottów. Wydaje mi sie ze to przez to iż są oni w U-21 a także ajko ukryci zawodnicy w trybie kariery. Moze sie mylę, ale jakbyś cosz tym zrobił przy następnym updacie byłoby super!!!!
tak przy okazji zamierzasz jakiegoś update'a w przyszłosci wydawać??
pozdrawiam.
A czy ten OF podejdzie pod PES-a 5 ?
misiek1899
May 11 2007, 12:06
GFF co do twojego OF :
- Denilson z Arsenalu ma 18 a nie 29 lat
- Larsson nie gra już w MU
A tutaj moje uwagi
- mógłbys zrobic Miguela Torresa z Realu
- mógłbys zrobic jeszcze Legie bo głupio tak GKS i Wisłą a bez Legi
Ogólnie to spoko