Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: SK
board.issonline.pl > Issonline.pl > Wiadomości
KIBIC
[b][color=blue][/color]
kubek
we2002 to obraz 18mb. Wszystko jest napisane na stronie. Liga nie rusza 1 lutego tylko około tego dnia będą zapisy.
korzen
Zròb wszystko jak na tym świetnym tutorialu biggrin.gif http://www.board.issonline.pl/viewtopic.php?t=7
--------------------------------------------------------
ODDAJCIE NAM TYTUŁ!!! PZPN-owskie darmozjady!
Pik
czasami sie dziwie, ze ktos nie wpadnie na pomysl, ze dany temat byl juz poruszany, i może warto kogos zapytac na PW czy gg...ja to zrobilem, gadałem z Kemotem, Arosem i chyba Bakelem, czekalem dzien na odp. kemota, szybko sciagnalem, i mialem WE skonfigurowane, gotowe do gry ;]

Kto pyta nie błądzi :!:

Tylko trzeba wiedziec gdzie pytac tongue.gif
suwal
ahh a ja sie w końcu przełamałem i zaisntalowalem tego WE2002 no i mam problem z tym cd romem wkleiłem tamten plik i jak chce join klkinąc to cos takeigo wyskakuje : THIS ROM is not availiable on your computer!
co to oznacza?
Drakkar
Jeżeli masz już spatchowanego roma to możesz się łaczyć, gdy w Kaillera widzisz Club Edition 2004/05. Z WE się nie połączysz.
suwal
Cytat
Jeżeli masz już spatchowanego roma to możesz się łaczyć, gdy w Kaillera widzisz Club Edition 2004/05. Z WE się nie połączysz.

Drakkar mogl bys bardziej sprecyzować swoją wypowiedz bo nic z tego nie kumam co napisałes:>
Drakkar
Najprostszy sposòb, aby to sprawdzić: spròbuj założyć własną grę i zobacz jaką nosi nazwę, są dwie możliwości:
Club Edition 2004/05 polEvo
lub
Unknown (coś tam) JAP (coś tam)

Jeżeli masz tą pierwszą nazwę wszystko jest OK. Jeżeli drugą, musisz spatchować roma.

Co do łączenia się z innymi. Na spatchowanym romie możesz pograć tylko z ludźmi posiadającymi Club Edition z PolEvo (czyli głòwnie ludzie z ISSOnline). Nie będziesz mògł się połączyć z ludźmi z zagranicy (często będziesz widział nazwy gier typu "WE (coś tam, coś tam)" - ponieważ posiadają inny patch. Tak więc szukaj "Club Edition...".
suwal
ano mam tego JAP-a i co mam teraz zrobić z tym fantem??smile.gif
Drakkar
Tutorial:
http://www.issonline.pl/board/viewtopic.php?t=7
mc
Cytat
czasami sie dziwie, ze ktos nie wpadnie na pomysl, ze dany temat byl juz poruszany, i może warto kogos zapytac na PW czy gg...ja to zrobilem, gadałem z Kemotem, Arosem i chyba Bakelem, czekalem dzien na odp. kemota, szybko sciagnalem, i  mialem WE skonfigurowane, gotowe do gry ;]

Kto pyta nie błądzi  :!:

Tylko trzeba wiedziec gdzie pytac tongue.gif

a niektòrzy nawet za testeròw Panu robili biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
kemot
nie no mc nie znizaj sie do funkcji testera, az tak slabo nie grasz laugh.gif
Pik
suwal: najprościej to chodzi o to ze na innych patchach nie pograsz, to tak jakbys chciał zagrać w pes4 z osoba ktòra gra na we 2002 :]

mc: taa, zgadza się, sorry że zapomniałem wink.gif

P.S jeszcze nie skonczyłeś, bo neta nie mam naprawionego, wtedy potestujemy :]
saper
nienaturalne bedzie sie niespytac kto wprowadzil we2k2 do polski :?:
snake
Cytat
nienaturalne bedzie sie niespytac kto wprowadzil we2k2 do polski  :?:

ke?
gringo
Cytat
nienaturalne bedzie sie niespytac kto wprowadzil we2k2 do polski  :?:

laugh.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.