Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Twarzami
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
macieq22
Próbuje od jakiegoś czasu zrobić twarze ale jakoś mi się nie udaje.Mam z pozoru ładne bmp dopasowane do modelu i w photoshopie jak i w photoimpact no ale gdy włączam grę to mam twarz calusieńką niebieską, co mam robić????? sad.gif sad.gif
voytazz13
QUOTE(macieq22 @ Jan 29 2007, 22:38:40) [snapback]117774[/snapback]

Próbuje od jakiegoś czasu zrobić twarze ale jakoś mi się nie udaje.Mam z pozoru ładne bmp dopasowane do modelu i w photoshopie jak i w photoimpact no ale gdy włączam grę to mam twarz calusieńką niebieską, co mam robić????? sad.gif sad.gif

Jak wrzucasz twarz przez ggs, to przed wrzuceniem musisz nacisnac taki czarny kwadracik i dopiero przeciagnac bmp
macieq22
Niestety nie działa, nadal to samo sad.gif sad.gif
norek
QUOTE(voytazz13 @ Jan 29 2007, 22:46:41) [snapback]117777[/snapback]

Jak wrzucasz twarz przez ggs, to przed wrzuceniem musisz nacisnac taki czarny kwadracik i dopiero przeciagnac bmp

Co ma przezroczystosc do koloru twarzy?
_____

Przed wrzuceniem tekstury do gry musisz zaznaczyc opcje ktora wzialem w czerwony prostokat na ponizszym screenie:
IPB Image
macieq22
Dziękuje, teraz wszystko działa!! biggrin.gif biggrin.gif
norek
QUOTE(macieq22 @ Jan 29 2007, 23:32:56) [snapback]117783[/snapback]

Dziękuje, teraz wszystko działa!! biggrin.gif biggrin.gif

No problemo.
Temat zamykam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.