Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Czy Jest Patch Uaktaulniajacy Of W Grze Sieciowej?
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
burak10
Witam

wlasnie wyszedl superpatch : PES 6 PC International English Superpatch v0.1 już jest dostępny!

i zastanawiam sie czy uaktualnia on rowniez sklady w grze online,odpowie mi ktos na to pytanie bo nie wiem czy warto go sciagac...
sleyoo
Niby ma byc ok:)ale jak widzialem to np. walcott ma zmienione staty. wiec juz sam niewiem jak to bedzie z gra w sieci na tym patchu.Mam nadzieje ze bedzie mozna szpilac online!!!
burak10
wiesz jak jest nadzieja matka glupich... smile.gif
tez mam andzieje poczekamy zobaczymy
pearljammer
patch jest, sprawdzal juz ktos czy aktualne sklady sa online? bo ogolnie nie chce tego superpatcha, moze jedynie OF jesli bylyby sklady aktualne...
serkowski1982
Ja mam nowe składy biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif on-line jak ktos chce niech pisze na gg7457628
dissident
QUOTE(pearljammer @ Feb 1 2007, 21:12:44) [snapback]118660[/snapback]

Ja mam nowe składy biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif on-line jak ktos chce niech pisze na gg7457628

skoro masz to udostepnij na forum wszystkim...a domyslam sie ze nie masz sciemniajac na gg, "zagraj ze mna to zobaczysz" ale udostepnic nie chciales...wiec nie liczcie na tego goscia, bo pewnie nawet nie ma zadnego OF'a...
serkowski1982
Macie co chcecie oto patch do pes 6 on-line aktualizujacy składy

http://www.savefile.com/projects/217617 biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif cool.gif
pearljammer
QUOTE(serkowski1982 @ Mar 6 2007, 20:43:58) [snapback]128636[/snapback]

Macie co chcecie oto patch do pes 6 on-line aktualizujacy składy

http://www.savefile.com/projects/217617 biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif cool.gif

no widzisz trzeba bylo tak odrazu a nie kombinowac, dziala bo sparwdzilem, dzieki smile.gif
Nitro
napiszcie jak wgrac tego patcha. smile.gif
Red Bull
Dlaczego tego patcha nikt nie umieści na stronce issonline i nie poda w newsach, tylko trzeba go szukać gdzieś w undergrandzie?
lala6000
wie ktos gdzie jest aktualizacja skladow z HENRY w barcelonie? bo juz niektorzy tak maja!!
Liedson +10
of by E9... i tyle. Jak tam nie ma henrego to obie zrob ten transfer...
lala6000
ale to gra online :/ zeby tak mozna bylo to bym se na 99 kazdego zrobil...potrzebny patch!
qba8
Właśnie. Ma ktoś of'a który uaktualni składy do gry sieciowej? Chodzi mi głównie o Henry'ego.
Orange_91
Of nie zaktualizuje gry online bo podczas gry online czyta z binow gry nie z option file.
snok3r
Cytat(qba8 @ Jun 29 2007, 20:02:35) [snapback]159170[/snapback]
Właśnie. Ma ktoś of'a który uaktualni składy do gry sieciowej? Chodzi mi głównie o Henry'ego.

ingerowanie w skaldy online jest nielegalne
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.