Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jak Wyedytować Stadion Pod Wersję Cl?
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
Varies.
Chciałbym wyedytować stadion z normalnej wesji pod wersję Champions League żeby miała takie bandy na górze co są w prawdziwych meczach CL. Proszę o pomoc i jakim narzędziem mam to wyedytować.Czekam na szybką odpowiedż smile.gif
Varies.
Sory,że post pod postem,ale chciałbym to troche wytłumaczyc.Mam stadion Celtic Park przerabiam go pod wersę CL(z tymi bandami itp.),ale kidy gram to niema trybun ani dachu sad.gif Czy zrobiłem cos nie tak??
zembi
No myślę, że do takiej operacji przyda sie WE Picture Decoder i Photoshop. Co do dachu, to chyba musisz ustawić opacity w GGS.
Varies.
Dzięki ci smile.gif
Varies.
Aha a może wiesz jeszcze jak wgrać belki do bramek bardzo mi na tym zależy a zie potrafię sad.gif Pozdro
Vadim06
QUOTE(CRISS123 @ Feb 10 2007, 22:17:23) [snapback]121481[/snapback]

Aha a może wiesz jeszcze jak wgrać belki do bramek bardzo mi na tym zależy a zie potrafię sad.gif Pozdro

Powiedz mi, w którym stadionie chcesz belkie a Ci je dodam.
Szarzan
Vadim mi tez bys dodał ? Wrzuciłbym ci stadion za chwile.
Varies.
Stamford Bridge razem z czarnymi siatkami rolleyes.gif ale najlepiej napisz jak to zrobić pozdro
Szarzan
CRISS123 ja mam Stamford Bridge z czarnymi siatkami. Tez chciałbym belki ale do tych stadionów które ja dam tongue.gif
Varies.
to wrzuć stamford bridge a Vadim go przerobi smile.gif
Szarzan
Wrzuce dwie wersje, Premiership ( białe siatki), CL (czarne siatki).

http://s003.wyslijto.pl/?file_id=99155892835293294698
Varies.
Vadim06 kiedyś w temacie "Belki do bramek" napisałeś że będziesz miał Tutek Video wrzuć go tutaj albo napisz prościej razem ze skrinami smile.gif Pozdro Vadim,ale śpesz się tongue.gif
Szarzan
Vadim wstawisz te belki ? Zależy mi na tym tongue.gif
Varies.
QUOTE(szerszeń @ Feb 11 2007, 14:59:29) [snapback]121709[/snapback]

Vadim wstawisz te belki ? Zależy mi na tym tongue.gif

mi tesz
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.